Bodrum Gündem

Burak Erbay, Büyükşehir Aday Adaylığını Açıkladı, Projelerini Anlattı

Burak Erbay, Büyükşehir Aday Adaylığını Açıkladı, Projelerini Anlattı

27 . Dönem CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığına ilişkin açıklama yaptı. Erbay açıklamasında projelerinden de bahsetti.

Bodrum Gündem Haber

Erbay, “Halk ekmeği kuracağız. Halk et kuracağız. Sakar altında ve üstünde 2 tane çiftlik kuracağız. Veteriner, Gıda Mühendisi arkadaşlarımız çalışacak, üretecek. AKP zulmünde ezilen vatandaşlarımıza halk et yedireceğiz. Sosyal demokrat belediyecilik bunu gerektirir. Gençlerimize dokunacağız. Gençlere iş imkanı da spor yapacak alanları da yaratmıyorlar. Binlerce öğrencimiz var. Çıksınlar bir yerden spor yapacak alan bulsunlar, yok. İmkan dahilinde onlara spor salonları tahsis edileceğiz. Su sporlarında neden başarılı değiliz diye düşünüyorum. Bu kadar deniz kenarı olan bir ilde neden bu su sporlarında başarılı değiliz. Başarılı su sporcuları Muğla’dan çıkacak.

“Belediye Personeline Verebileceğimiz En Yüksek Maaşı Vereceğiz”

Emek veren, her zaman arkamızda olan kadınlarımız için projelerimiz var, engelliler ile barışık kent, kadınlarla, çocuklarla barışık kent yaratmamız gerekiyor. Hayvanlarımızın bakımları ve onları korumak için en güzel barınakları yapacağız. Sivil toplum kuruluşlarını, sendikaları önemsememiz gerekiyor. Onlar için çalışmalar yapmamız gerekiyor. Onlar için gerekli tesisler yapacağız. Muğla’da 50 binden fazla üniversite öğrencilerimiz var. En kısa sürede nasip olursa Muğla Büyükşehir’in kız yurdu da erkek yurdu da var diyebileceksiniz. Neden Muğla’da raylı sistem olmasın? Menteşe’den başlayarak önce hastaneye sonra üniversiteye giden raylı sistem olsa güzel olmaz mı? Bu konular ile ilgili çok ciddi çalışmalarımız var. İlçelerimiz arasında deniz ulaşımı sağlayacağız. Tüm bu projeleri yaparken, belediye personeli arkadaşlarımız ile yapacağız. Her gün birtakım sıkıntılar ile geliyorlar. Belediye personel arkadaşlarımıza verebileceğimiz en yüksek maaşı vereceğiz. Onlar mutlu olacak ki belediyemiz başarılı olacak. Muğla ile ilgili yıllardır dertlendim. Vekillik yaptığım dönemi anlattım. Bir dönem daha vekillik yapılabilir miydi, olmadı. Önümüzde yerel seçim var. Ben bu konuda ailemden aldığım birikim ve tecrübeler ile sizlerin destekleri ile yola çıkmaya karar verdim. Çünkü bağımsız olsun bu ülke diyerek mücadele eden Mustafa Kemal Atatürk’e borcumuz var.

 

Kaynak: Altar Zeyhan

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.