Bodrum Gündem

Bodrum’un Estetik Dokusuna Yeni Soluk Katmak için Adayım

Bodrum’un Estetik Dokusuna Yeni Soluk Katmak için Adayım

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Emin Palalı, Bodrum’un kronikleşmiş sorunlarını mesleki birikim ve tecrübesiyle çözmeye aday.

Bodrum Gündem Haber

Mimar Emin Palalı, Bodrum’u sadece fiziksel olarak değil, aynı zamanda kültürel ve toplumsal olarak da zenginleştirmek hedefiyle yola çıktığını söyledi. Kronikleşmiş sorunların sona ermesi için mesleki deneyimini kullanarak çözümler üreteceklerini belirten Palalı, Bodrum’u sürdürülebilir ve çağdaş bir kent haline getirmek için projeler hazırladıklarını ifade etti.

Bodrum’un kültürel ve tarihi zenginliklerini, çağdaş ve modern gereksinimlerle buluşturmak için hazırlandıklarını vurgulayan Emin Palalı, “Bodrum’un tarihi ve kültürel zenginlikleriyle birleşen modern çözümlerle, kente yeni bir soluk kazandırmayı hedefliyoruz. Bodrumluların taleplerini özgürce dile getirdikleri, çözüm ve uygulama süreçlerine dahil olabildikleri bir yönetim anlayışıyla şehre hizmet edeceğiz. Mimarlık, sadece fiziksel yapıları tasarlamayı değil, aynı zamanda bir toplumun ve kültürün gelişimine katkıda bulunma sürecini de içerir. Bu hedef doğrultusunda, Bodrum’un geleceğini şekillendirmek için bu mimari yeteneklerle fikirleri inceleyeceğiz” dedi.

Mimarlığın, insan yaşamını kolaylaştırmak için tasarlanmış bir sanat olduğunu vurgulayan Palalı, “Çevreye duyarlı, sürdürülebilir ve toplumsal ihtiyaçları karşılayacak projeleri; mimarlık yeteneklerim ve iş tecrübemle hızlı bir şekilde hayata geçireceğim. Bodrum’un kronikleşmiş altyapı sorunlarını çözmek, daha yaşanabilir, sürdürülebilir ve çağdaş bir kent haline getirmek hedefiyle yola çıktım. Kentimizi koruyarak geliştirecek projelerle Bodrum’un geleceğini halkımızla birlikte tasarlamak için çalışacağız. Bodrum’un temel sorunlarına odaklanarak çözümler sunacağız.  Modern altyapı sistemlerinin kurulmasını sağlayarak, çevreye duyarlı planlamalarla Bodrum’u daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.