Bodrum Gündem

Bu kadarı pes dedirtti, hırsızlık anı kameralara yansıdı

Bodrum’un Bitez mahallesi kapalı Pazar yerinde kurulan İkinci El Pazarında 14 yıldır tezgah açan Reyhan Kanber, gazeteci Çiçek Bozoğlu’nun hazırlayıp sunduğu Pazar canlı yayınında röportaj yaparken tezgahından yün yorgan çalan şahıs kameralara yansıdı.

Bodrum Gündem Haber

bodrumgundem.com haber sitesinin facebook sayfasında gerçekleşen canlı ayın sırasında Reyhan Kanber’in tezgahından satış rakamı 500 lira olan ikinci el yün yorganı sahibinin rızası olmadan alan şahıs daha sonra yorganı yanında bulunan kadına vererek olay yerinden uzaklaşma anı kameraya yansıdı.  Şahsın rahat tavrı mal sahibi Reyhan Kanber’i şok etti.

Röportajdan sonra yorganının çalındığını fark eden Reyhan Kanber, Bodrum Gündem’in facebook sayfasından yayını izleyerek yorganı alan şahsı teşhis etti.  Kanber yaşadığı olayın şokunu üzerinden atamadı. Kanber olay ile ilgili şunları söyledi “Röportaj yaparken arkada bir yün yorganım vardı. Adam o anda gelmiş ve yün yorganı almış. Adamın yüzü olduğu gibi kameralara yansımız. Canlı yayında hırsızlık yaparken gördüm. Büyük bir yün yorgan, Satış rakamı 500 lira. Bugün yeniden yaptırmaya kalsanız bin beş yüz liradır. Biz bunu polise haber vereceğiz.” dedi.

Reyhan Kanber, yaşadığı hırsızlık olayı ile ilgili emniyete giderek şikayetçi olacağını kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.