Bodrum Gündem

Murat Karayalçın’dan Bodrum’a Müjde

Murat Karayalçın’dan Bodrum’a Müjde

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Ali Öztürk, CHP eski genel başkanlarından Murat Karayalçın’ı ziyaret etti.

Bodrum Gündem Haber

CHP genel merkezinde gerçekleşen ziyarette yerel seçim danışma kurulunda yer alan Karayalçın Bodrum için çok önemli bir çalışmanın müjdesini verdi. CHP Bodrum Belediye Başkan aday adayı Ali Öztürk projelerinden oluşan kitapçığını paylaştığı Murat Karayalçın ile görüşmesinde Bodrum’un sorunlarından çok geleceğine dair bir sunum yaptı. Bodrum’un inşaat projeleriyle anılan bir yer olmak yerine turizm ekonomisinin öne çıkması gerektiğinin altını çizen Ali Öztürk görüşmeye ilişkin şu bilgileri verdi: “Sayın Karayalçın Türkiye’nin ve başkent Ankara’nın hafızasında çok önemli yeri olan yerel yöneticilerimizin başında geliyor. Bu nedenle yaklaşan yerel seçimlerin hazırlık sürecinde kendisinin fikirlerinden yararlanmak çok önemliydi.

Benim açımdan son derece ufuk açıcı geçen bu ziyarette sayın genel başkan başta Bodrum olmak üzere yaz kış nüfus farklılığı olan tatil bölgeleri için çok özel bir çalışma başlattığını söyledi.

Sayın Karayalçın kış nüfusuna göre belirlenen gelirlerin yaz nüfusunun gereksinimlerini karşılamaktan uzak olduğunun altını çizdi. Bu durumdan en büyük yarayı alan ve kısıtlı olanaklarla büyük bir nüfusa hizmet veren yerel yönetimlerin gelirlerini artıracak yasal düzenlemelerle turizm kentlerinin önünü açılması Bodrum için de çok önemli. Bu konuda göreve talip olduğumuz Bodrum’a dair projelerimiz bu çalışmayla çok daha değerli hale gelecek.

Bu yerel seçimlerin ardından söz verdiğimiz gibi Bodrum’un artan nüfus ve inşaat baskısıyla anılmak yerine yeniden bir turizm cennetine dönüşeceğine inanıyoruz. Bunu da sayın Karayalçın ile paylaşmaktan çok mutlu oldum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.