Bodrum Gündem

Sonuna Kadar Yola Devam

Evet söz verdiğim gibi kitaplarımı çıkarmaya devam ediyorum. Bu sefer Amazon gurubunda yayınlamayı karar verdim. Hem Kindle book hem de normal kitap olarak 20 Aralık ta piyasaya sürüldüler.

İşte kapakları

Birincisi kindle book yani e-book olarak satılıyor. Sağdaki ise basılmış olarak satılmaya başlandı. Öncelikle Japon, Fransa, Hindistan, Kanada, Brezilya, Arjantin,  ve Avustralyadaki Amazon hemen yayınladılar. Noel bayramının araya girmesiyle diğer ülkelerde yılbaşı sonrası yayınlanacakmış.

Kitabımın ismi BENİM RUHUM NEREDE? Alt başlık ise HİKAYELERİN ARKASINDAKİ GERÇEK.

Üç hikayenin yer aldığı kitabın konusu şöyle diyebiliriz.

‘’Hepimizin bildiği gibi dünyamız kurulduğundan bu yana kötü siyasetçiler yüzünden hiç bir ülkenin halkı refah, sulh ve mutlu bir şekilde yaşamını sürdüremedi. İstilacı politikalar yüzünden milyonlarca insanın kanı aktı ve bugün yöntemler değişik olsa dahi het yıl yüzbinlerce insan katledilmektedir.

Dünya halklarını birleştiren sanat, bilim ve spor un karşısında siyaset,din ve ırkçılık daima galip geldiğinden, görünen odur ki önümüzdeki yıllarda dünyamızdaki hayat şartları daha da kötüye gidecek.

‘Artifical Intelligence’ (yapay zeka) denilen ve bu gidişle dünyamızın düzenini daha da kötüleştirebilecek bu suni sistem ailelerimizin içerisine kadar girip bizlerin günlük sosyal ve iş hayatlarımızı daha da altüst edebilecektir. İlerdeki tarihlerde belki de Artificial Intelligence yüzünden bir an görülüp sonra kaybolabilecek insan kılığındaki ‘teknolojik hayaletler’ istedikleri gibi casusluk yapabilecek, cinayetler işleyebilecek, şu an daha aklımıza dahi gelemeyen bir sürü faaliyetlerde bulunup dünyadaki sosyal hayatı tamamen uçurumun kenarına itebilecektir.

Bugüne kadar yapılan bütün buluşların bir kısmı teknoloji bakımından bizlere yararlı olmalarına rağmen büyük bir kısmı bazı kendini bilmeyenler tarafından daima negatif olarak kullanılmış ve felaketlere yol açmıştır.

Buna dur deme zamanı gelmiştir.

Bir düşüncem var, sanıyorum ki dünyanın dört bir köşesinde bu düşünceme katılmak isteyecek insanlar, dernekler, topluluklar olacaktır.

Çok iyi biliyorum ki yine dünyanın dört bir köşesinde ölüme inanmayanların, fiziksel ölümden sonra başka bir hayat olabileceğine inan büyük bir insan topluluğu mevcuttur.

Bugün, dünyamızın her kıtasında savaşlar, katliamklar, açlık ve işsizlik devam etmektedir. Zenginler daha çok zengin olmakta, fakirler daha fazla fakirleşmektedirler.

Ölümsüzlük ve hayat ebediyen devam eder kavramına gelince…

Lakin, ölümsüzlük ispat edildiğinde, ki bütün kalbimle kendim bu amaç için çalışmaya hazırım, zaten çabalıyorum, yazmaya devam edeceğim, insanoğlunun hayat şartlarını değiştirebiliriz. Yapılan yüzlerce istatistiklerde görüldüğü gibi, NDE (near death experiencer) yaşayanların hemen hemen hepsi daha huzurlu bir hayat sürmeye başladılar. 1991-94 yıllaerı arasında IANDS ın Belçika kolunda onlarca toplantılara katıldım, konuşmacılar dinledim.

Amacım ilk etapta, Büyük Britanya başta olmak üzere bu konuya inanan kişilerle bir gurup oluşturmak ve bir süre sonra olağanüstü bir Association kurmaktır. Bu guruba katılmak için Büyük Britanya da yerleşik olmak şart değildir.

İnanın Linkedin de kitabım kapağını koyar koymaz 3 gün içerisinde 389 impression aldım, ilgilenen insanların deprem makalelerimden fazla impression yaptıklarını gördüm ve hiç şaşırmadım.

Bu sebepten dolayı, öldükten sonra hayatın devam ettiğine inanan, insani değerlere ve bütün canlıların ki bunlara birkiler de dahil, huzurlu yaşamlarını sağlamak için yeni bir dünya sisteminin kurulumasına yardım etmek isteyen ve kendisine güvenen kişiler varsa lütfen bana aşağıdaki email ile temasa geçebilirler ve kendileri hakkında bilgi gönderebilirler.

Konunun çok hassas olduğunu çok iyi biliyorum. Bu yüzden ölümsüzlüğe inanan kişiler ile iletişime geçip mesela bir whatsapp gurubu kurmayı çok arzu ediyorum.

Gurubu büyüttüğümüz zaman ve gerek zoom gerekse toplantılarla iletişime geçtiğimiz zaman, kimlerle ve nasıl bir organizasyon kuracağımıza karar verebilirz.’’

Belki çok iddialı oldu ama ben yeryüzünde ölümsüzlük bir gün ispat edildiğinde yaşam şeklinin çok daha pozitif bir şekilde değişeceğine canı gönülden inanıyorum.

White Birds e gelince 45 gününü tamamladı, sadece Youtube da 400 e yakın beğenilmiş, bazı İngilizlerden meth edenler var, yayınevinin 1600 videosunda ilk 40 a girdi. Ne sattığı hakkında hiç bilgim yok.

İtalya daki Geocosmo yönetim kurulu üyesi Dr Samuele Venturini çalışmalarına devam ediyor, geçen aylardaki bir TV programından sonra Geocosmoyu tanıtan büyük bir poster hazırladı Milano daki bir Belediye başkanını ıkna edip üniversitelerden birisinde konferans hazırlıyor. Hayde hayırlısı. Pes etmek yok.

Kısacası iki idealime son sürat devam ediyorum, bütün bu hayat zorluklarına rağmen bu iki konu beni ayakta tutyor ve devamlı Allah tan, Yüce Yaratandan enerji istiyorum. Benim yeryüzündeki enerjim ise John Barry nin besteleri. En sinirli anımda bile youtube da sakladığım 8-10 parçalarını dinlediğim zaman, ruhuma su serpiyor ve yine yaratmaya, yazmaya başlıyorum.

İşte şimdi bir kitap daha yazmaya başladım, zaten web sitemde My Books sayfasında görmüşsünüzdür. Lady Baker- The Window.. Bu bir tiyatro eseri ve Londra nın göbeğinde Lady Baker ile hizmetçisi olan siyah etnli Mathilda arasındaki diyalog yer almaktadır. Bu kitap çalışmamda birkaç tane ters köşe vardır, beklenmedik diyaloglar ve olaylar vb gibi.

Daha sonra VITA REALI – The New Philosophy Of Life  aşağı yukarı 400 sayfalık bir kitabı yayınlayacağım ve en son kitabım ise The Secret Of The Clouds. Bulutların Sırrı kitabımda bütün deprem çalışmalarımı, teorilerimi ifşa etmekte kalmayacağım, Japonyadan Silikon Vadisine kadar bütün dünyada tanıdığım, irtibat kurduğum ki bunlara Dünya Meteoroloji Teşkiklatı, UNESCO ve birçok üniversiteler ve NASA da dahil, herşeyi anlatacağım… Bakalım okuyanlara ne gibi iz bırakacak?

Bunlar yayınlandıktan sonra artık ruhum rahat edebilir.

Ben Allah ın benden istediği gibi, kendi çapımda, neçizane, önce kendime yararlı olmak için çaba sarfettim, sonra içimdeki sesi, ölümsüz ruhumu takip ederek insanlığa faydalı olmak için yapmadığım kalmadı. Birey olarak bundan daha fazlasına yapamadığım için gerçekten üzgünüm.

Yazmaya devam edeceğim, herkese mutlu, sevgi veb sıhhat dolu bir 2024 yılı temenni ediyorum.

Ronald Karel
www.ronaldkarel.com

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

  1. Halit YILDIRIM dedi ki:

    Bu özgün çalışmalarınız için gönülden kutlarım. Başarılarınızın devamını dilerim.

  2. Yunus Emre Heper dedi ki:

    Sayın Karel Kardeşim,
    Ben de ölümsüzlüğe inanan kardeşlerdenim, Hatta bir ay önce locamda bu konuda bir sunum yaptım. Ama bu konuda ki bilgim çok değil. Sizinle bu konudaki tüm çalışmalarınızı destekleyecek, elimden geldiğince katkı sağlayacağımı söyleyebilirim.
    KSS