Bodrum Gündem
TANDOĞAN UYSAL

TANDOĞAN UYSAL

Tandoğan Uysal; 1985 yılında Anka Haber Ajans’ında muhabir olarak başlayan basın hayatı sırasıyla, Ulusal Basın AJANSI (UBA) Anadolu Ajansı İsveç Bürosu ve Hürriyet Gazetesi’nde 25 yıl süren İsveç Temsilcisi olarak çalıştı. İsveç Devlet Radyosu Türkçe bölümünde serbest gazeteci olarak çalıştı.

    Türkiye’de insanları çok kolay suçluyorlar

    Türkiye gibi bir yerde ticaret yapan birinin ticaret yaparken gazetecilik yapması kabul bir kere edilemiyor.

    Ahmet Aras’ı destekleyen yazılarım nedeniyle şahsım ve işletmem de işe karıştırılarak mağdur edildim.

    Yaklaşık 45 yıldır bir gazetecilik tecrübesi olan biri olarak Sayın Ahmet Aras’ın çalışkan, efendi, kibar ve emeğe, insana önem veren bir kişi olduğunu yakından gördüm.

    Bende hayatım boyunca mağdur olan zayıf düşürülen insanların yanında hep oldum. O nedenle bu süreçte onun yanında olup desteklemek istedim.

    Sayın Ahmet Aras’ta sağ olsun bu çabalarımı görünce bu tarafıma vurgu yaparak sosyal medya hesabındaki hakkımda güzel bir paylaşımda bulunmuştu. Ona da buradan çok teşekkür ederim.

    Biliyorum Ahmet Aras’ın Bodrum’da çok sayıda benim gibi seveni ve takdir edeni var. Bende bu süreçte yazılarımla onların sesi olmaya çalıştım. Sağ olsun onlarda benim yazılarımı destekleyip sosyal medya hesaplarında paylaşarak bu yazılarımı büyük kitlelere ulaştırdılar.

    Bazıları da beni hakaret boyutunda çok olumsuz eleştirdiler. Canları sağ olsun. Sonuçta hak, adalet yerini buldu. Bende kendimi şimdi mutlu hissediyorum.

    Bu duygularla Sayın Başkan Ahmet Aras’ı kalpten kutluyorum. Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını anasından emdiği süt kadar hak etti.

    Muğla’yı kazanacak bir Ahmet Aras’ın tüm Muğla’daki 13 ilçeye en iyi hizmeti verecek bilgi ve tecrübede olduğuna da inanıyorum.

    Her şey daha güzel Bodrum ve Muğla için olacağına inancım tam. Tekrar Sayın Ahmet Aras’a yeni yolunda başarılar diliyorum. Yolu açık olsun!

    Saygılarımla

    Tandoğan UYSAL Stockholm

    Yazarın Diğer Yazıları
    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.