Bodrum Gündem

Bu güne kadar neden çözmediniz, Gökten vahiy gelmesini mi beklediniz?

Bu güne kadar neden çözmediniz, Gökten vahiy gelmesini mi beklediniz?

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, bugün Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Aras sosyal medya hesabından Gürün’le paylaştığı fotoğrafın altına yazdığı açıklama ile iktidara yüklendi “Muğla sokaklarında benzeri görülmemiş pişkinlikte dolaşarak oy isteyen, “Oyunuzu bize verirseniz Muğla’nın tüm sorunlarını çözeriz” diyenlere de buradan soruyorum..  Bu güne kadar neden çözmediniz, Gökten vahiy gelmesini mi beklediniz? “ dedi.

Ahmet Aras’ın yaptığı açıklamanın detayları şöyle;

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin kurulduğu günden bu güne geçen 10 yıllık süre içerisinde AKP’li olmayan belediyelere hayat hakkı tanımayan zihniyet tarafından her türlü zorluğa ve engele maruz bırakılmasına rağmen, Muğla tarihinin en büyük altyapı yatırımlarını gerçekleştirmeyi başaran çok değerli Başkanımız, Ağabeyimiz, Sayın Osman Gürün’ü ziyaret ettik bugün.

Muğla sokaklarında benzeri görülmemiş pişkinlikte dolaşarak oy isteyen, “Oyunuzu bize verirseniz Muğla’nın tüm sorunlarını çözeriz” diyenlere de buradan soruyorum..

Bu güne kadar neden çözmediniz ?

Gökten vahiy gelmesini mi beklediniz ?

Yoksa, CHP Belediyeleri yönetimindeki topraklar, sizin yönetiminize geçene kadar vatan toprağı sayılmaktan çıkıyor mu ?

Asli göreviniz olduğu halde altyapı sorunlarımızı çözmeye bir türlü gidemeyen elleriniz, konu en değerli varlıklarımızı satmak olunca, karar imzalamaktan yorgun düşüyor.

Son olarak, bir sorum daha olacak..

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin kurulduğu tarih olan 2014 yılından günümüze, Muğla’dan tahsil ettiğiniz vergi ve Muğla’dan sattığınız kamu varlıklarından elde ettiğiniz gelirin tutarı ve bu tutardan, aynı süre içinde Muğla için harcadığınız para nedir ?

Yüreğiniz yetiyorsa açıklayın. Yetmiyorsa, ben açıklayacağım.

Her Muğlalı’nın bilmesi gerektiğine inandığım için.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.