Bodrum Gündem

PM de olur verdi Tamer Mandalinci başkan adayı

PM de olur verdi Tamer Mandalinci başkan adayı

CHP’nin Bodrum adayı  Tamer Mandalinci’ye PM’den de onay geldi.

Bodrum Gündem Haber

30 yaşındaki Tamer Mandalinci, bugüne kadar Bodrum Belediyesine başkan adayı olan ve seçilmesi durumunda da en genç Belediye Başkanı olarak tarih sayfalarındaki yerini alacak.

CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından PM (Parti Meclisi) toplantısının ardından Bodrum Belediye Başkan adayının Tamer Mandalinci adı kesinleşti.

Aday belirleme süreci içerisinde, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın da desteğini alan genç siyasetçi Tamer Mandalinci, geçen hafta boyunca parti içindeki rahatsızlıklara neden olan süreci sonlandıracak mı zaman gösterecek.

 

Yorumlar

  1. Mevlüde Yaşar dedi ki:

    Hayırlı uğurlu olsun Başarılar Diliyorum Bodrum Bld Başkanımız Tamer Mandalinci 👏👏👏👍

  2. Kezban bozkurt dedi ki:

    Hayırlı uğurlu olsun başarılar diliyorum kutluyorum.

  3. Haluk aytı dedi ki:

    Genç kardeşime başarılar diliyorum

  4. UFUK KARA dedi ki:

    Ülkemizde bir muhalefet partisi oçlmadığını ve sadece iktidara hizmet etmekle görevlendirilmiş şahıslara emanet edildiğinin ispatını görüyoruz. ABD nin dizayn ettiği iktidar ve muhalefeti KARAGÖZ HACİVAT gösterisi olarak seyrediyoruz. Bizi kıskanan Avrupa da halk sokaklara dökülüp, haklarını savunurken biz burada ortalama zeka seviyesi altındaki dolandırıcılara oy vermeye çalışıyoruz

  5. Selma Ateş dedi ki:

    Ben Gündoğan Teta Sitesinde oturan bir kişiyim. Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Hillside tarafından sitemizin önü insafsızca yapılaşmaya açılmıştır, benim ve komşumun önüne 5 katlı personel lojmanı inşaatı yapılmaktadır. Personel Lojmanı bittiğinde evlerimizin deniz manzaralı balkonları duvarla örtülecektir. Eski Greenbeach Otelin arsasındaki bu inşaat sonucu yeşil alan kalmayacak şekilde her yere dip dibe duvar gibi binalar örülmektedir. Bu kıyımlara dur diyecek bir Belediye Başkanı olmanız dilekleriyle başarılar diliyorum .