Bodrum Gündem

Bodrum’daki küskünler lastik patlattı!

Bodrum’daki küskünler lastik patlattı!

Bodrum’daki küskün aday adayları Muğla’daki küskünler kadar olamadılar!

Şimdi benim anlamadığım bir şey var! Bayrak altı ok, isim aynı CHP, liderleri de aynı kişi. Kurulları da aynı. Yani demokrasi, hak, hukuk ve yönetmeliklerin uygulandığı bir Genel Merkez kararı Bodrum’daki  CHP önünde protesto edildi ve partiye ültimatom türünden açıklama yapıldı. Bunları yapan kim? Aday adayı olmuş bazı üyeler

CHP Genel Merkezine Ültimatom verdiler

CHP’nin biri il’i Muğla, diğeri ilçesi Bodrum. Niye Muğla Büyükşehir’deki aday adayları Genel Başkan Özgür Özel’in Ahmet Aras’ı Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne aday göstermesine aynı tepkiyi vermediler. Niye Bodrum’daki gibi CHP’nin kapısında hak, hukuk, saygı ve demokrasi istiyoruz diye ültimatom veren açıklama yapmadılar. Ben CHP’nin kapısının önünde ültimatom türü dille yazılmış açıklamayı çok ağır ve maksadını aşan bir protesto olarak görüyorum.

-Muğla’daki adayların sizden neyi eksik

CHP’nin Muğla Büyükşehir’de 12 aday adayı vardı. Ahmet Aras aday adayı bile değilken CHP Genel Başkanı  Özgür Özel, Bodrumlu  Ahmet Aras’ı aday gösterirken oradaki aday adayları  acaba neden Bodrum’dakiler gibi tepki göstermediler? Gerçekten çok merak ediyorum.

Oradaki partililer onlardan daha aşağıda bir insanlar mı? Onlar bir kere ilçeye değil, Büyükşehir’e adaydı. Statü olarak daha yükseklerdi. Onlar daha olgun bir partili olarak davrandılar. Kol kırılır yen içinde kalır olgunluğunu gösterdiler.

-Ahmet’ Aras kızgınlığının faturası var. Tamer Mandalinci’yi çıktı

Bodrum’daki aday adayları kişilerle işimiz yok diyerek partiyi hedef gösterirken, bence çok samimi değiller.

Bodrum’da Tamer Mandalinci adı onlara ağır geldi. Hak hukuk, demokrasi hepsini anladım da, bir partinin disiplini, kuralları, meclisinin kararı ve o geminin bütün sorumluluğunu alan kaptanı liderine saygılı olmak gerekirdi.

-Bodrum’dakiler sınıfta kaldı

Maalesef Bodrum’daki aday adayları burada sınıfta kalmıştır. Burada seçime girecek partilerine daha Erdemli olabilirlerdi. CHP Genel Merkezi ve parti hedef alınarak ve yerden yere vurularak tepki veriliyor ise sözün bittiği yerdeyiz demektir.

-Muğlalı aday adaylarına şapka çıkarıyorum

Muğla Büyükşehir Belediyesine aday adayı olan o 12 kişi partilerine ve liderlerine karşı büyük bir erdemlik göstermiştir. Onları buradan kutluyor ve selamlıyorum.

-Bu protesto gösterisinden sonra istifa etmeleri gerekir

Hele hele Türkiye’nin AK Parti gibi bir iktidarla inim inim inlerken ve seçimlere 2 ay kala CHP’yi kapısının önünde adeta ateş yakarcasına gösteri yapıp bir de seçim kaybetmekle tehdit etmeyi ben AK Parti’nin ekmeğine yağ sürmek olarak algılıyorum. Oysa CHP’lilere hep ağır başlılık ve vakur davranış yakışırdı. Sonuçta onlar yine kaybetti. Sağduyu her zaman kazanır. Şimdi istifa etme zamanları.

Barışık, saygılı vefalı olan her zaman kazanır!

Sevgi ve Saygılarımla

Tandoğan UYSAL Stokholm

Yorumlar

  1. Faruk dedi ki:

    İsveç’den ahkam kesmek ne kadar kolay geliyor size gelin burada tartışalım CHP yi sizinle var mısınız?

  2. Kenan erol dedi ki:

    Vallahi sayın Tandoğan insana davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş benbir CHP üyesi olarak hiçbir zaman anti demokratik bir seçimi kabul etmedim edemem Bodrumda 23 veya 24 kaç tane aday adayı varsa parti merkeze çağırarak istişare edip ayrıca tek tek konuşup fikirlerini alıyorsa aday adayı olmayan bir kardeşimizi birden bire aday gösteriyorsa bu işin pek doğru yapılmadığı kanaatına üyelerin büyük çoğunluğu hemfikir olmuştur.Bunun neticesinde aday dahi olmayan bir arkadaşımızın bir gecede aday gösterilmesi ve düne kadar şahsınızın dükkanınızın önünden masa sandalyenin kaldırılmasına isyanınızı unutup part içi olaylarla bu kadar ilginizi bençok merak ettim.Acaba dükkan sahibi olmak böyle konuşmayımı gerektiriyor
    Saygılarımla esenlikler diliyorum.
    Her ne olursa olsun partimizin yanındayız aylardır gece gündüz emek harcıyanlarıda lütfen yokmuş yada bozguncu olarak nitelendirmeyin

  3. Muhittin Yılmaz dedi ki:

    Stockholm den Bodrum’a ahkâm kesmek çok ilginç