Bodrum Gündem

Bodrum’da Üniversite Bölüm Tanıtım Günleri Başlıyor

Bodrum’da Üniversite Bölüm Tanıtım Günleri Başlıyor

8 Mart 2024 tarihinde Bodrum Herodot Kültür Merkezi’nde, Bodrum Üniversite Bölüm Tanıtım Günleri gerçekleştirilecek.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Üniversite Bölüm Tanıtım Günlerine Türkiye genelindeki devlet ve vakıf üniversiteleri, akademisyenler, eğitim ve kariyer danışmanları, YKS ve tercih uzmanları, YKS hazırlık eğitim yayıncıları katılım gösterecek.

Bodrum Üniversite Bölüm Tanıtım Günlerinde üniversite adaylarına yönelik meslek ve bölüm tanıtımı atölye çalışmaları yapılacak. Bölüm tanıtım atölyeleri SAYISAL – EŞİT AĞIRLIK – SÖZEL ve DİL puan türlerine göre ayrı salonlarda eş zamanlı olarak gerçekleşecek. Tanıtım atölyeleri 15 dakika sunum ve 15 dakika soru / cevap formatında tamamlanarak toplam 30 dakika sürecek. Atölyeler gün içerisinde 30 dakikada bir dönüşümlü olarak tekrar edecek. Meslek-Bölüm Tanıtım Atölyeleri, ziyaretçi öğrencilerin aktif katılımını sağlamak amaçlı olarak soru / cevap formatında gerçekleştirilecek.

Ayrıca fuar süresince eğitim danışmanları, YKS ve tercih uzmanları tarafından YKS‘ ye Hazırlık, Etkili Sınav Çalışma ve Test Çözüm Teknikleri, Sınav Motivasyonu, İnovasyon, Girişimcilik ve Kariyer Planlama konferansları verilecek.

Bodrum Üniversite Bölüm Tanıtım Günleri, 8 Mart 2024 tarihinde Bodrum Herodot Kültür Merkezi’nde 09:00 – 16:00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyarete açık olacak.

Fuara ziyaretler planlı programlı olarak rezervasyon sistemiyle gerçekleştirilmekte. Her saat aralığında fuar ziyareti yapacak okullar düzenli olarak planlanmakta. Fuar katılımlarında 12. sınıf öğrencilerinin rehber öğretmenleri denetiminde planlı ve programlı fuar ziyaretlerinin sağlanabilmesi için talep edeceğiniz ziyaret saati aralığının ve öğrenci sayınızın bildirilerek rezervasyon oluşturulması gerekmekte.

Fuara Türkiye genelindeki üniversitelerin yanı sıra fuara YKS Eğitim Yayıncıları ve Yurtdışı Eğitim Danışmanlıkları da katılacak.

Katılımcı stantları 09: 00 – 16: 00 saatleri arasında gün boyu açık olacak

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.