Bodrum Gündem

ASİAD Bodrum Temsilcisi Bodrum Aydınlatma’nın Sahibi Semih İşler Oldu

ASİAD Bodrum Temsilcisi Bodrum Aydınlatma’nın Sahibi Semih İşler Oldu
13.02.2024
0
A+
A-

Türkiye’nin dışa açılımında yeni bir ümit ve çağdaş bir öncü olabilme amacıyla kurulan ASİAD’ın Bodrum Temsilciliği’ne Bodrum’da başarılı çalışmalara imza atan genç iş insanı Luzmar Bodrum Aydınlatma Ltd. Şti. ‘nin sahibi Semih İşler Atandı.

Bodrum Gündem Haber

Türkiye’nin en büyük ilk 500 firmasından birçoğunun da içinde yer aldığı 400’ü aşkın seçkin ve saygın üyeye hizmet veren, dünya genelinde 162 noktada fahri temsilciliği bulunan ASİAD’ın, İstanbul’da bulunan genel merkezi tarafından Bodrum temsilcilik belgesi Semih İşler’e verildi.

Semih İşler, “Dünyanın enerji merkezi konumundaki Avrasya Coğrafyasının yer altı ve yer üstü kaynaklarının, öncelikle Avrasya’nın menfaatleri istikametinde kullanılmasını istiyorum. Dolayısıyla ülkeler arasındaki gümrüklerin revize edilerek, serbest ticaret anlaşmalarının hayata geçirilmesine öncülük etmeliyiz” dedi. Afrika ile ticaret aşamasında olduklarını da dile getiren Semih İşler, ülkece dış ticarete açılmak zorundayız. Artık dünyamız global bir dünya ve ticaretimiz de bu yönde olmalı” dedi. İşler’in en dikkat çekici sözlerinden birisi de Bodrum’un değersel yönden daha da kalkınacağı ve bu bölgenin ülkemize sağladığı faydanın daha da artacağı yönünde oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.