Bodrum Gündem

Okul sporları basketbol yıldızlar grup birinciliği Muğla’da başladı

MUĞLA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ ORGANİZASYONUNDA OKUL SPORLARI BASKETBOL YILDIZ KIZLAR VE ERKEKLER GRUP BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI MUĞLA’DA BAŞLADI.

Okul sporları basketbol yıldızlar grup birinciliği Muğla’da başladı
13.02.2024
0
A+
A-

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda okul sporları Basketbol Yıldız Kızlar ve Erkekler grup birinciliği müsabakaları Muğla’da başladı.

2023 – 2024 Eğitim Öğretim yılı okul sporları faaliyet programında yer alan Basketbol Yıldız Kızlar ve Erkekler grup birinciliği müsabakaları Muğla’da dahil olmak üzere 8 farklı ilden 9 Kız, 12 Erkek takımın katılımıyla Menteşe Spor Salonu ve Atatürk Spor Salonunda yapılacak.

Atatürk Spor Salonunda saygı duruşu, istiklal marşının okunması ile başlayan açılış seremonisi Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu, Sportif Faaliyetler Şube Müdürü Serkan Paçalı, idareciler, antrenörler ve sporcuların katılımıyla gerçekleşti.

Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu’nun yaptığı açıklamada; “Takımlarımıza hoş geldiniz diyor, grup maçlarında başarılar diliyoruz. Sporsever halkımızı müsabakaları izlemek için tesislerimize davet ediyoruz” ifadesi kullanıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.