Bodrum Gündem

Başka bir belediyecilik anlayışını tüm Türkiye’ye göstereceğim

İyi Parti Bodrum İlçe Başkanlığı, Bodrum Belediye Başkan Adayı tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.

Bodrum Gündem Haber

İyi Parti Bodrum İlçe Başkanı Murat Ogün Yıldız’ın, İyi Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Raşit Emir Süer’in tanıtım toplantısında yapmış olduğu konuşmada şu ifadeler yer aldı; “Saygıdeğer basın mensupları, İyi Partimizin cefakâr, fedakâr, cesur yöneticileri, değerli üyelerimiz, yol arkadaşlarımız ve kıymetli konuklarımız. İyi partimizin Bodrum Belediye Başkan adayı tanıtım toplantımıza hoş geldiniz. 

Sizleri daha önce planlanmış programı sebebiyle bugün aramızda olamayan çok kıymetli milletvekilim ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayımız değerli hocamız sayın Metin Ergun adına ayrıca selamlamak ve iyi dileklerini iletmek isterim. Kendisi bildiğiniz gibi Milas’ın Kargıcak Köyünde doğan bir Yörük çocuğu olarak, önce üniversite kürsülerine; oradan da millet meclisimize uzanan başarılı bir hayat hikâyesinin tüm Bodrumlularda gurur uyandıran güzide kahramanıdır. Şimdi de 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayımız olarak, hiçbir belde, hiç bir köy, hiç bir mahalle, hiç bir dağ, hiç bir vadi bırakmadan insanlarımızla buluşmakta dertlerini dinleyip derman olmanın yollarını aramaktadır. Ben ve ekibim kendisine bu yolda eşlik etmekten onur duyuyoruz. Allah yolumuzu açık etsin, yar ve yardımcımız olsun.

Biz İyi Parti olarak; kimsenin seçimlere tek başına girmeye cesaret edemediği bir dönemde, tüm engellere rağmen, hür ve müstakil duruşumuzla siyasette rekabetin yolunu açan öncü bir kuvvet olduk. Birçok siyasi partinin aday çıkarabilmesine vesile olduk. Halkımız için alternatif olduk, umut olduk. Demokrasimiz için ne derece büyük ve önemli bir karar verdiğimizi eminiz ki herkes görecek ve anlayacak. 

Tüm Muğlamızda olduğu gibi, bugün de ülkemizin gözbebeği, dünyanın incisi Bodrumumuzda “Hakça Yönetelim, İnsanca Yaşayalım” yaklaşımımızla seçim çalışmalarımıza hız veriyor ve yöremizde halkımızla bütünleşeceğimiz demokrasi bayramının meşalesini hep birlikte yakıyoruz. 

İyi Partimizin Bodrum yeni yönetimi olarak ben ve değerli takım arkadaşlarım, sahip olduğumuz bu ayrıcaklı görevi en iyi şekilde değerlendirmek ve halkımıza hizmet etme yolunda, bizi şereflendiren bu onura layık olduğumuzu kanıtlamak için gücümüze güç katıp durmadan duraksamadan çalışacağız. 

Çünkü bu cennet vatanın her yerinde atılacak yeni adımlar, aşılacak yeni güçlükler, kazanılacak genç ve güzel kalpler olduğunu biliyoruz. Bodrumumuzun umutlarını bugün burada yeniden yeşertmek için ant içiyoruz. Önümüzdeki yol zorlu olacak, tırmanışımız kuşkusuz dik ve görkemli olacak, ama hedefimize varacağımız konusunda, bugün çalışma arkadaşlarımın gözlerinde gördüğüm ışık kadar hiç bir şey teşvik edici olamazdı. Evet, yapacağız, evet başaracağız. 

Yolumuz birlik yolu, yolumuz hizmet yolu, yolumuz insana iyilik, doğaya, tabiata iyilik ve şefkat, eşsiz vatanımıza huzur ve zenginlik yolu. Bismillah diyerek yolumuza koyulurken; bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da başarımızın kaynağı çok konuşmak değil, hep birlikte çok çalışmak olacak. 

Bizler dinlenmeyi aklımızdan dahi geçirmeyeceğimiz milletimize hizmet yolunda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, yüce Türk milletinin emrinde, emin adımlarla yılmadan usanmadan, cesaretle yürümeye devam edeceğiz. İster bu topraklarda doğan hemşehrilerim olsun veya ülkemizin hangi yöresinden gelirse gelsin, kentimizi yurt edinmiş ve Bodrumlu olmakta övünen gurur duyan her yaştan pırıl pırıl insanlarımız olsun, tüm Bodrumlulara eşit yakınlıkta olarak hizmet sunabilmenin heyecanını yaşayacağız. Kentimize çalışkanlıklarıyla, cesaretleriyle, yatırımlarıyla küçük büyük fark etmeden iş kapısı açan insanlarımızla da, emeğiyle çalışıp, paylaşan, sevdikleriyle huzurlu bir yaşamın koruyucusu olan fedakar dostlarımızla da büyük bir aile olacağız. Kısır çekişmelerin, gereksiz vakit kayıplarının değil, üretim odaklı belediyeciliğin temsilciliğini yapacağız. 

Çağdaş, adil, her yönüyle dünyaya örnek olan, toplumsal refahın, anlayışın, sevgi ve saygının hüküm sürdüğü, bireysel özgürlüklerin teminat altında korunduğu, güler yüzlü, tertemiz bir kentin mimarı olacağız.   

Kıymetli katılımcılar, Bodrum Belediye Başkanlığı adaylık sürecinde birbirinden değerli ve Bodrum’a hizmet sevdasıyla yola çıkan dört aday adayı başvurumuz oldu. Yönetim Kurulumuz aday adaylarımız ile ilgili olarak çok titiz bir değerlendirme dönemi yürüttü. Tüm aday adaylarımıza hizmet yarışında partimize inançları ve teveccühleri için tüm İYİ Parti Bodrum Teşkilatı adına minnet ve teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle sizleri selamlarken sözü Bodrum’umuzda, İyi Partimizin Belediye başkan adayımız sayın Raşit Emir Süer’e bırakıyorum. Kendisi yarattığı projelerle bugüne kadar binlerce gence iş kapısı açmış, onbinlercesinin hayatına ve kalbine dokunmayı başarmış, genç, dinamik ve başarılı girişimci bir iş adamı olarak tecrübesi, bilgisi ve vizyonuyla Bodrum için bambaşka bir alternatif ve umut olacak. Tebrik ediyoruz sayın başkanım…”

Bodrum’da başka bir belediyecilik anlayışının mümkün olduğunu tüm Türkiye’ye göstereceğini belirten İyi Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Raşit Emir Süer açıklamasına şu şekilde devam etti;  “Kıymetli ilçe başkanım, Değerli Partimizin İl ve İlçe Yöneticileri, Kadın Politikalarımız, Gençlik Kollarımız ve Partimizin Neferleri, Değerli Basın Mensupları ve çok kıymetli Bodrum Halkı, Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Bugün, memleketime hizmet etme gayemi, başka bir boyuta taşımanın mutluluğu içerisindeyim. Sayın Genel Başkanımızın teveccühü ve partimizin değerli Bodrum teşkilatının seçimi ile Bodrum Belediye Başkan Adayı olmanın gururunu yaşıyorum.

Türkiye’nin gözbebeği, Muğla’nın incisi Bodrum’u hak ettiği yönetim anlayışına kavuşturmak için var gücümle çalışacağım. Bodrum’da başka bir belediyecilik anlayışının mümkün olduğunu tüm Türkiye’ye göstereceğim.

Bodrumlu’nun rant uğruna çözümsüz sıkıntılara değil, huzur ve refaha layık olduğunu tüm Türkiye’ye göstereceğim. Söz veriyorum Bodrum’da duygu kazanacak, Bodrum İyi’ye kavuşacak.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.