Bodrum Gündem

BODER Başkanı, CHP’den gurur meselesi nedeniyle istifa ettiğini açıkladı 

BODER Başkanı, CHP’den gurur meselesi nedeniyle istifa ettiğini açıkladı 

BODER (Bodrum Otelciler Derneği) Başkanı Ömer Faruk Dengiz, CHP’li Bodrum Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras’ın danışmanı Levent Arkan’a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarındaki söylemleri nedeniyle CHP’den istifa ettiğini açıkladı.

Bodrum Gündem Haber

Ömer Faruk Dengiz istifa nedenini şu cümlelerle açıkladı  “Ben, 9 bin üyesi olan bir teşkilattaydım. Bodrum teşkilatındaydım. Burada BOTAV’ın reklamcısı, Aras’ın danışmanı Levent Arkan denilen şahsın bütün CHP’lilere d******* demesi, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e ağır söylemlerde bulunması, devlet büyüklerimize hakaretler etmesi ve ayrıca 3000 belediye personelini işten çıkaracağım tehdidinde bulunduğu için CHP’nin onuru ve gururu için istifa ettim. Bu söylemleri hazmedemediğim için istifa ettim. Benim gönül verdiğim parti CHP’dir. Bunu savunan biri oldum bugüne kadar ve hiçbir partiye gidip üye olmayacağım. Hâlâ partime sadığım. Sadece bunu onur, gurur meselesi yaptığım için istifa ettim.”

Yorumlar

  1. Sibel dedi ki:

    Bu adam 3 kadına küfür ederek üzerine yürütmüştür aras ve .tunayi haberdar ettiğimiz halde kusura bakmayın diye mesaj geldi. Tuna danhic ses çıkmadı. Vatandaşa küfredince hiç birsey olmuyorsa makam sahipleri taciz edilince mi gurur oluyor. Bu adam tüm bodavin bulunduğu mahalleyi taciz etmiş
    Neden ilk şikayette önlem alınmadı. Merak içindeyim.