Bodrum Gündem

GESİFED’de Hakan Urhan Dönemi

GESİFED’de Hakan Urhan Dönemi
01.03.2024
0
A+
A-

Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu ( GESİFED) kuruluşunun 12. Yıl dönümü olan 29.02.2024 tarihinde Anemon Denizli Otel’de 14.Olağan Genel Kurulu’nu; GESİFED Kurucu Başkanı Mehmet Salih Başöz, Geçmiş Dönem Başkanı Gültekin Okay Salgar, Denizli-Muğla-Aydın bölgesinden GESİFED Üyesi Dernek Başkanları ile Dernek Üyelerinin katılımları ile gerçekleştirdi.

Bodrum Gündem Haber

Genel Kurul’a geçmeden önce GESİFED’in iki önemli projesi ile ilgili sunumlar gösterildi. İlk olarak GESİFED’in Ege Hikayesi Projesi hakkında Komite Başkanı Şule Yılmaz, sonrasında ise GESİFED Mobil Uygulaması hakkında Karegraf Yazılım firması sahibi İsmail Tankal sunum gerçekleştirdi. Sonrasında genel kurula geçilerek Divan Kurulu oluşturuldu. Divan Başkanı olarak GESİFED Kurucu Başkanı Mehmet Salih Başöz, Yazman olarak DEGİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emel Demir ile DESİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlker Başkaya yer aldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan GESİFED 5. Dönem Başkanı Oktay Mersin; “2012 Yılında kurulan ve bir başarı hikayesi olan GESİFED 12 yıllık mazisinin son 3 yılına şahitlik etmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Hayatımda GESİFED’in bende hep ayrı bir yeri olacak.

Siz değerli arkadaşlarımla kurduğumuz aile ortamı, karşılıklı güven duygumuz, samimiyetimiz, saygı ve sevgimiz ışığında çok güzel dostluklar edindiğimizi düşünüyorum. Bu anlayışla hem arkadaş hem de dostum olarak gördüğüm siz değerli Başkanlarımı ve değerli çalışma arkadaşlarımı hiçbir zaman unutmayacağım.

Sizler sayesinde çok güzel şeyler yaptık.

3 Nisan 2021 tarihinde katıldığım GESİFED Ailesinin bir parçası olmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyuyorum. Bu süre zarfında kararlılıkla ve özveriyle işimize sarılarak hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerledik ve çok sayıda başarıya ve yenilikçi projelere imza attık. Burada edindiğim deneyimler, siz değerli Başkanlarım ve değerli çalışma arkadaşlarım ile kurduğumuz güçlü bağ, benim için paha biçilmez ve unutulmaz bir değere sahip. Bu yolda paylaştığımız her bir anı kariyerimdeki en önemli miraslarından biri olacak olup hep birlikte geçirdiğimiz yılları ve sizlerin özverili çalışmaları sayesinde kazandığımız başarıları her zaman mutlulukla hatırlayacağım

Bana Her zaman destek veren yanımda olan Aileme çok çok çok Teşekkür ediyorum Sizleri de çok seviyorum. Hakkınızı Helal edin.”  dedi.

Tek liste ile gidilen Genel Kurul’da; hem şehrimizde, hem bölgemizde, hem de ulusalda yer alan birçok STK’da; yönetim kurulu üyeliği, yönetim kurulu başkanlığı yapan Denizlili İş İnsanı, DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Urhan görevi Oktay Mersin’den devraldı.

Toplantıda bitiminde konuşma yapan yeni Başkan Hakan Urhan; Öncelikle 3 yıl boyunca çalıştığımız sayın başkanım Oktay Mersin’e ve yönetim kurulu arkadaşlarıma, sizlerin huzurunda teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Oktay Başkanım’dan sadece STK’lara dair değil, hayata ve iş dünyasına dair de çok şey öğrendim. Başkanım mentörlüğünüz, abiliğiniz ve liderliğiniz için size gönülden teşekkür ediyorum. GESİFED’in TÜRKONFED ve diğer paydaş kuruluşlar nezdinde faaliyetlerini kolaylaştıran, bizim her daim lobimizi yapan, menfaatlerimizi sonuna kadar savunan, bizlere abilik yaparak önümüzü açan, DEGİAD’ın kurucu başkanı, DESİAD’ın kurucu başkanı, GESİFED’in geçmiş dönem başkanı sevgili Gültekin başkanımıza da çok teşekkür etmek istiyorum.

Projelerimizi bölgelerimizin ihtiyaçlarına göre ortak akılla ortaya koyacağız önümüzdeki süreçte ancak Denizli’nin ve bölgemizin yeni bir hikâyeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Toplumun sosyoekonomik düzeyi, eğitim düzeyi, bilgi ve tecrübe düzeyi, görgü düzeyi en yüksek kesimini oluşturan bizler toplumda, iş dünyasında, karar vericiler nezdinde, kamuda, akademik dünyada bu farkındalığı ve bilinci yaratmaya en muktedir sivil inisiyatiflerden biriyiz. Gücümüzün farkında olmamız lazım. Bu yeni hikâyenin öncülüğünü bizler pekâlâ yapabiliriz. Hep birlikte bölgemize dair bu değişimin söylemini geliştirebilir ve etkileşimi başlatabiliriz diye düşünüyorum. dedi.

Toplantı sonunda Hakan Urhan tarafından Oktay Mersin’e teşekkür plaketi takdim edildi. Ardından Oktay Mersin GESİFED’e vermiş oldukları emeklerden dolayı GESİFED Geçmiş Dönem Başkanlarına, GESİFED Yönetim Kurulu Üyelerine, GESİFED Üyesi Dernek Başkanlarına plaketlerini takdim etti.

Genel Kurul sonrasında ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. Hakan Urhan Başkan seçilirken, Özlem Köseoğlu, Neslihan Nazlıoğlu, Coşkun Cerit Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak seçildi. Cevat Fahri Bermant Yönetim Kurulu Sayman Üyesi, Cahide Fenli Akman Yönetim Kurulu Genel Sekreteri, Sibel Aysu Yönetim Kurulu Genel Sekreter Yardımcısı oldu.

GESİFED’in Yeni Yönetimi;

Hakan UrhanÖzlem Köseoğlu
Senem BarutCahide Fenli Akman
İbrahim KayaBilal Ülker
Neslihan NazlıoğluCoşkun Cerit
Engin Ali KaplanŞebnem Dal Üzülmez
Murat OğanDamla Kurt Lafçı
Cevat Fahri BermantVolkan Büber
Emel DemirMustafa Kemal Huz
Mehmet ErişkinPınar Cerit
Ekrem AteşBurak Semerci
İlker BaşkayaSibel Aysu
İbrahim Şenel

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.