Bodrum Gündem

Gonca Köksal: “Kötekli’de Kız Yurdu ve Uygun Fiyatlı Kent Lokantası Açacağız”

Gonca Köksal: “Kötekli’de Kız Yurdu ve Uygun Fiyatlı Kent Lokantası Açacağız”
13.03.2024
0
A+
A-

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal, seçim çalışmaları kapsamında Kötekli Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyaretinde işletme sahipleri, esnaflar ve öğrenciler ile bir araya gelen Köksal, öneri ve talepleri dinleyerek, “Talepler doğrultusunda önceliğimiz Kötekli’nin fiziki şartlarını düzeltmek, kent lokantasını hayata geçirmek ve Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte bir kız yurdu açmak olacak” dedi.

​Bodrum Gündem Haber

CHP İlçe Başkanı Nail Kızıl, Meclis adayları ve parti örgütü ile birlikte Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin ana kampüsünün bulunduğu Kötekli Mahallesi’ni ziyaret eden Köksal, esnaf ve öğrencilerle buluştu.​

Esnaf ve öğrenciler ile karşılıklı sohbet ederek öneri ve talepleri dinleyen Köksal, “Binlerce öğrencinin yaşadığı Kötekli Mahallemiz bizim için çok önemli bir konumda. Öğrenci kardeşlerimizin, esnafımızın taleplerini dinleyerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Gelen talepler doğrultusunda önceliğimiz Kötekli’nin fiziki şartlarını iyileştirmek olacak. Sonrasında ise uygun fiyatlı bir kent lokantası açacağız. Ulaşım saatleri ve ücretleri de bizlere ulaşan diğer bir talep. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ahmet Aras ile bu konuyu konuştuk. Ulaşım ücretinde öğrencilere bir indirim yapılmasını ve sefer saatlerinin güncellenmesini sağlayacağız” dedi.

​“Menteşe’de Öğrencilere Özel Bir Alan Tahsis Edeceğiz”

​Üniversite kent entegrasyonunu sağlamak için Menteşe ilçe merkezinde öğrencilere özel bir alan tahsis edeceklerini ifade eden Köksal, “Kent merkezimizde öğrencilerin kentin yaşamına, üretimine dâhil olacağı bir projemiz var. Onlar için her türlü fikir üretecekleri, satış yapabilecekleri uygun fiziksel ortamı olan sosyal bir alan yaratacağız. Ayrıca Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Kötekli Mahallemize bir kız yurdu inşa etme planımız var. Hayata geçireceğimiz projeler ile öğrencilerin hayatlarını kolaylaştıracak, üniversite kent bütünleşmesini sağlayacağız” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.