Bodrum Gündem

Tayfun Yılmaz, Muğla’ya Genel Sekreter oldu

Tayfun Yılmaz, Muğla’ya Genel Sekreter oldu

Bodrum Belediyesi başkan yardımcılarından Tayfun Yılmaz, Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri oldu.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

31 Mart’ta yapılan seçimler sonrası Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ahmet Aras,  mevcut Genel Sekreter Birsen Kocataş’ın yerine Bodrum Belediyesinde birlikte yol aldıkları başkan yardımcısı Tayfun Yılmaz’ı Genel Sekreteri olarak Muğla’da atadı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tayfun Yılmaz

Yapılan atamanın CHP Merkezi tarafından da uygun görüldüğü ve Tayfun Yılmaz’ın 24 Nisan itibari ile Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak göreve başlayacağı ifade edildi.

Genel Sekreter olarak Tayfun Yılmaz’a bağlı birimler İdari birimler şöyle;  Genel Sekreter Yardımcısı Mali Genel Sekreter Yardımcısı, Teknik Genel Sekreter Yardımcısı, Zabıta Dairesi Başkanlığı, İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı.

 

Tayfun Yılmaz kimdir

Tayfun Yılmaz Kimdir?

1982 yılında Hacıbektaş’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra 2001 yılında Bursa’da Işıklar Askeri Lisesi’nden 2005 yılında Ankara’da Kara Harp Okulu’ndan sistem mühendisi olarak mezun oldu.

Babası 12 Eylül 1980 darbesi mağduriyeti yaşamış olup, Tayfun Yılmaz da askeri okulda bu mağduriyetleri yaşamıştır. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde ve yurt dışında TSK kadrolarında görev yaptıktan sonra Yüzbaşı rütbesindeyken 2016 senesinde istifa edip Belediyecilik hayatına başlamıştır. Tayfun Yılmaz, evli olup Çağan ve Defne isminde 2 çocuk babasıdır. Ayrıca iyi derecede İngilizce bilmektedir.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.