Bodrum Gündem

23 Nisan kutlamalarının en şenliklisi Inspera Bodrum’da

23 Nisan kutlamalarının en şenliklisi Inspera Bodrum’da
19.04.2024
0
A+
A-

Bodrum’un yeni kültür sanat yaşam alanı Inspera Bodrum, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel hazırladığı etkinliklerle çocuklara uzun süre unutamayacakları bir bayram coşkusu yaşatmaya hazırlanıyor. Saat 13.00’te başlayıp tüm güne yayılan etkinlikler serisinde, yaratıcı ve eğlenceli atölyelerin yanı sıra “Geleceğin Genç Solistleri & Cameratalia” konseri ve Inspera Açık Sahne alanında Çocuk Şenliği de yer alacak.

Bodrum Gündem Haber

Sanatın pek çok farklı kolunu bir araya getirerek Bodrum’a yeni bir soluk kazandıran Inspera Bodrum, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda tüm çocukları birbirinden keyifli aktivitelerle bayram coşkusunu yaşamaya Bodrum’a davet ediyor. Günün festival tadında geçmesi için tüm detayları özenle hazırlayan Inspera Bodrum ekibi, yaratıcı ve eğlenceli atölyelerden, konserlere, çocuk oyunlarından çocuk şenliğine her yaştan çocuğa hitap eden etkinlikler tasarlıyor.

Yaratıcı ve eğlenceli atölyeler Inspera Art Academy’de 

13.00-15.00 saatleri arasında Inspera Art Academy’de düzenlenecek bayram programı, 4-12 yaş arası çocuklara son derece eğlenceli iki saat yaşatmayı hedefliyor. Dolu dolu geçecek programda dans, sosis balon karakteri, boyama gibi etkinliklerin yer aldığı bayram festivali, maskeli balo, 23 Nisan şarkıları ve Karaoke, şapka tasarım atölyesi, kutu oyunu ve yoga gibi çocukların çok seveceği etkinlikler yer alıyor.

Geleceğin Genç Solistleri & Cameratalia Konseri Inspera Ana Sahne’de

Inspera Bodrum’un 23 Nisan’da çocuklara hediye ettiği ve tüm davetlileri ücretsiz olarak ağırlayacağı bir diğer etkinlik Geleceğin Genç Solistleri & Cameratalia konseri olacak. Inspera Ana Sahne’de saat 17.00’de başlayacak olan konserde, keman sanatçısı Can Özhan’ın girişimiyle kurulan ve ülkemizin klasik müzik sahnesinde önemli bir yer edinen Cameratalia, bu özel günde Butik Konservatuvar Projesinde yetişen genç yeteneklerle birlikte sahne alacak. 12 yaşındaki Atahan Dinç, 11 yaşındaki Peren Alan, 14 yaşındaki Nehir Kıran ve sürpriz minik sanatçılar 8 yaşındaki Mila Ayman ve Çınar Dağ, kemanlarıyla dinleyicileri büyüleyecekler.

23 Nisan Çocuk Şenliği Inspera Açık Sahne’de

Geleceğin Genç solistleri ve Cameratalia konserinden hemen sonra saat 18.00-20.00 saatleri arasında Inspera Açık Sahne bayram coşkusunu zirveye taşıyacak bir çocuk şenliğine ev sahipliği yapacak. Çocuklar önce kuklalar eşliğinde hikayeler dinleyecek sonrasında tasarlayacakları el bayrakları ile mini bir kortej oluşturacaklar. Hep birlikte dans edip şarkılar söyleyip, oyunlar oynayacak olan minik misafirler açık alanda bir panayır havası yaşayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.