Bodrum Gündem

Başarılı hakemlere belgeleri teslim edildi

MUĞLA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BAŞHEKİMİ PROF. DR. TURHAN TOGAN, HASTANENİN BAŞARILI HEKİMLERİNE YAPTIKLARI BİLİMSEL VE AKADEMİK ÇALIŞMALARLA GÖREVLERİNDE YÜKSELME BAŞARISINI TAKDİR EDEREK BAŞARI BELGELERİNİ TAKDİM ETTİ.

Başarılı hakemlere belgeleri teslim edildi
02.05.2024
0
A+
A-

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turhan Togan, hastanenin başarılı hekimlerine yaptıkları bilimsel ve akademik çalışmalarla görevlerinde yükselme başarısını takdir ederek başarı belgelerini takdim etti.

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Prof. Dr. Togan, tıp eğitiminin uzun ve özverili bir süreç olduğunu vurgulayarak, insan sağlığını korumak ve iyileştirmek için yapılan fedakarca çalışmaların önemine dikkat çekti. “Tıp, sanatın ve bilimin bir araya geldiği bir alandır.” diyen Togan, mesleğin onurlu üyeleri olarak birlikte çalışmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Bu çerçevede Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Alan Dalı’ndan Romatoloji uzmanı Prof. Dr. Gönen Mengi profesörlük unvanını kazanırken, Göz Sağlığı ve Hastalıkları uzmanları Doç. Dr. Sema Tamer Kaderli ve Doç. Dr. Murat Kaşıkçı ile Nefroloji Bilim Dalı’ndan Doç. Dr. Alper Alp doçentlik unvanı almaya hak kazandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.