Bodrum Gündem

Resilient Lady, Bodrum’a geldi

BAHAMALAR BAYRAKLI 277 METRE BOYUNDA 42 METRE GENİŞLİĞİNDEKİ RESİLİENT LADY İSİMLİ KRUVAZİYER, 2 BİN 355 YOLCUYLA MUĞLA’NIN BODRUM İLÇESİNE GELDİ.

Resilient Lady, Bodrum’a geldi

Bahamalar bayraklı 277 metre boyunda 42 metre genişliğindeki ’Resilient Lady’ isimli kruvaziyer, 2 bin 355 yolcuyla  Bodrum’a geldi.

Bodrum Gündem Haber

Dünyaca ünlü iş adamı Richard Branson tarafından kurulan kruvaziyer şirketi Virgin Voyages’ın Resilient Lady isimli kruvaziyer gemisi, bu sezon ikinci kez Bodrum’a geldi. Eğlence ile lüksü barındıran gemi, 2 bin 770 yolcu ve bin 160 mürettebata ev sahipliği yapabilecek kapasitede. İhtişamı ile dikkati çeken 2022 yapımı gemide parti temalı bir sunum yer alıyor.

Sabah saatlerinde Rodos Limanı’ndan Bodrum’a gelen dev geminin bugünkü seferinde ağırlıklı olarak Amerikalı ve İngiliz olmak üzere toplam 2 bin 355 yolcu ile bin 140 personel bulunuyor. Gemi, akşam saatlerinde Yunanistan’ın Mikonos Adası’na hareket edecek.

YK-Enerji-14062024
YK-Enerji-14062024
previous arrow
next arrow
Yorumlar

  1. Hüseyin dedi ki:

    Hele şükür, aynı sahilde yıllardır işletme yapan biri olarak ve yaşayan biri olarak, senelerdir gelmiş geçmiş bütün belediye başkanları ve meclis üyelerine söylediğim sözlerde hemfikir olan bir yazı okuduğum için mutluyum ama yine olmaz, neden mi, sebebi bile yok çünkü çözümsüzlük bazı yöneticilere ve kurumlara karşısındaki esnafa ve işletmelere aba altından sopa gösterme hakkı verir ve bu haz çözümlememe isteği doğurur, senelerdir gündüzleri dükkanımı açmıyorum, geceleri açıyor ve işletmemi yapmaya devam ediyorum, biraz daha az kazanıyorum belki ama en azından sokaklarında büyüdüğüm bu dünyanın bana göre en güzel kadabasının sevdiğim insanlarıyla karşı karşıya gelmiyorum, aklın yolu birdir aklı başında olanlar için, tam tersi daha da betonlar dökülüp tenteler brandalar yaptırılarak yolda yürüyenlerin bile Bodrum kalesini görmemesi beni en derinden üzen şeylerden biridir, çözümü kabul etmeyip inatla daha kötü hale nasıl getirebiliriz çabaları maalesef bize daha da kötü anlaşamamazlık yaşatacaktır umarım böyle olmaz

  2. Yılmaz Senemoğlu dedi ki:

    Burada gazeteci olarak değil işletmeci olarak çıkarınıza uyacak bir yazı kaleme almışsınız. Bu işletmeler neden mutlaka denizin içine girmek zorunda. Neden İspanya İtalya Fransa gibi her işletme kendi alanında kalmaz? Ecrimisile bir ceza bir vergi demişsiniz. Ecrimisil bir işgaliye cezasıdır. Birde utanmadan cezalar yüksek bu nedenle hesaplara yansıtmak zorunda kalıyoruz diyorsunuz. İşletme kendi yerinde doğru hizmet yapsın hem fahiş fiyat uygulamayın hem siz hemde müşterimiz memnun olsun. Birde bu ecrimisil cezaları genel bütçede cezalar kaleminde bulunuyor. Bilmelisiniz ki trafikte vatandaşlar işletmelerin ödediği ecrimisilin çok daha fazlasını ödüyor. Bu devlet politikası değildir bu çıkarçıların yüzsüce otoriteye karşı gelerek halkın müşterek malını kendilerine sermaye etmesidir.