Süt ve süt ürünleri işletmelerinde denetim

MUĞLA TARIM VE ORMAN İL MÜDÜRLÜĞÜ GIDA KONTROL EKİPLERİ TARAFINDAN MUĞLA’NIN 13 İLÇESİNDE EŞ ZAMANLI GERÇEKLEŞTİRİLEN SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ ÜRETEN İŞLETMELERDE DENETİM GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Süt ve süt ürünleri işletmelerinde denetim
polat-galle-27.02.2023
previous arrow
next arrow
Yayınlama: 30.08.2024
A+
A-

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü gıda kontrol ekipleri tarafından Muğla’nın 13 ilçesinde eş zamanlı gerçekleştirilen süt ve süt ürünleri üreten işletmelerde denetim gerçekleştirildi.

Gıda Kontrol ekipleri, 13 ilçemizde süt ve süt ürünleri üreten işletmelerde 12 ve 29 Ağustos 2024 tarihleri arasında eş zamanlı resmi kontroller gerçekleştirdi. Toplam 21 işletmede yapılan denetimlerde, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından belirlenen genel ve özel hijyen esaslarına aykırı bir durum tespit edilmedi.

Denetimlerde, hijyen başta olmak üzere HACCP, izlenebilirlik, hammadde ve ürünlerin mevzuata uygunluğu konusunda duyarlı olan üreticilere teşekkür edildi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.