Başkan Mandalinci, işini iyi yapmayanla yollarımızı ayıracağız

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Bodrum Belediyesi Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu

Toplantıya Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci yanı sıra Başkan Yardımcıları İlknur Ülküm Seferoğlu, Tanju Aksu, Ahmet Yıldızhan, Belediye AŞ Genel Müdürü İbrahim Akbaş, CHP İlçe Başkanı Tuna Işın, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Selçuk Şimşek, ilgili birim personelleri ile basın mensupları katıldı.

1 Nisan’dan itibaren 150 günlük süre zarfında Bodrum Belediyesinin faaliyetlerinin konuşulduğu toplantıda Başkan Mandalinci, basın mensuplarının çeşitli konularla ilgili sorularını yanıtladı. Bodrum’un temel sorunlarının da masaya yatırıldığı toplantıda Başkan Mandalinci, belediyeye ait gayrı menkullerin satışından personel fazlalığına ve işini iyi yapmayan personelle yollarının ayrılacağına dair pek konuya açıklık getirdi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.