Muğla’da yağışlar etkisini arttıracak

METEOROLOJİ 4. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BÖLGE TAHMİN VE UYARI MERKEZİNDEN YAPILAN UYARIDA, MUĞLA BÖLGESİNDE HALEN DEVAM EDEN YAĞIŞLI HAVANIN PAZAR GÜNÜNDEN İTİBAREN ETKİSİNİ ARTTIRACAĞI AÇIKLANDI.

Muğla’da yağışlar etkisini arttıracak
polat-galle-27.02.2023
previous arrow
next arrow
Yayınlama: 11.01.2025
A+
A-

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan uyarıda, Muğla bölgesinde halen devam eden yağışlı havanın Pazar gününden itibaren etkisini arttıracağı açıklandı.

Yapılan uyarıda, “Yapılan son değerlendirmelere göre; halen devam eden sağanak yağışların 12.01.2025 Pazar günü öğleden sonra etkisinini artırarak Muğla il genelinde yerel kuvvetli (21-50 kg/m2), sahil kesimlerde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) olması beklendiğinden ulaşımda aksamalar, su baskını, sel, heyelan, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzga gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.