Tayyar Şafak, MHP Bodrum İlçe Başkanlığı Görevini Devretti

Tayyar Şafak, MHP Bodrum İlçe Başkanlığı Görevini Devretti
polat-galle-27.02.2023
previous arrow
next arrow

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bodrum İlçe Başkanı Tayyar Şafak, Ekim 2022’den bu yana sürdürdüğü ilçe başkanlığı görevini görev değişikliği nedeniyle devrettiğini açıkladı.

Şafak, yaptığı yazılı açıklamada MHP ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin emrinde, davanın bir ferdi olarak çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.

Tayyar Şafak tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Ekim 2022’den beri yürütmekte olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı görevimi bugün itibarı ile görev değişikliği sebebi ile devretmiş bulunmaktayım.

Milliyetçi Hareket Partisi ve Genel Başkanımız sn. Devlet Bahçeli Bey efendinin emrinde Davamızın bir ferdi olarak hizmet etmeye devam edeceğim bu yolda ve görevde olduğum süre içeresinde beraber yol yürüdüğüm Yönetim Kurulu Üyelerime çalışma fırsatı bulduğum dava arkadaşlarımıza ve desteklerini her fırsatta hissettiren Bodrum Halkına teşekkürlerimi bir borç bilirim.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.