Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu

Betül Ölçman, 15 Ocak tarihinde Bodrum da özel bir hastanede diz kapağı ameliyatına girdiği ve ameliyatının iyi geçtiği öğrenildi.
Bodrum’da çok sevilen Betül Ölçman ameliyatının 3.cü günü akşamüzeri 17.00 civarı şah damarın pıhtı attığı, bazı organlarının olumsuz etkilendiği ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat ettiği öğrenildi.
Bodrum’da turizmin başladığı 1980’li yıllardan itibaren birçok gencin doğru jimnastik eğitimi almasına emek verdi. Sevgi dolu ve disiplinli gençlerin yetişmesinde katkı veren Betül Ölçman’ın çok geniş bir dost çevresi oluştu.
Betül Ölçman’ın (83)geçirdiği bir diz ameliyatı sonrasında, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayıp vefat etmesi, Bodrum da geniş bir çevrede büyük üzüntü yarattı. Dostları, kızı Ebru’yu arayarak, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar ile üzüntülerini dile getirip destek olmaya çalıştılar.
Yakın çevresinden Öznur Aydost, sosyal medyada yazdığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Uzun yıllar dostum olan çok sevdiğim, Milli sporcu, Jimnastik hocası, Bodrum’da Sporium spor tesisi müdürlüğünü yapan,
Bodrumlu çocuklara ilk jimlastik gösterisi yaptıran, Betül Ölçman dün hakkın rahmetine kavuşmuştur.
Yarın Öğle namazında (Bitez camii)de kılınacak namaz ile merhum eşi Atila Ölçman’ın yanına Gümbet’e Türbe mezarlığına defnedilecektir. Tüm tanıyanları bekleriz. Öznur Aydost”.
Bodrum Gündem ailesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.