Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Bodrum Sağlık Vakfı tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen “Beyaz Gece” etkinliği, 21 Mayıs’ta Marina Yacht Club’te gerçekleştirilecek.
Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Kocadon, etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada, “6. Beyaz Gece”nin yarımadanın önemli buluşmalarından biri haline geldiğini belirtti.
Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Kocadon tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;
“Bugün burada, yarım adamızın en anlamlı buluşmalarından biri haline gelen ve bu yıl heyecanla beklediğimiz “6. Beyaz Gece” etkinliğimizi müjdelemek için bir aradayız.
Bodrum Sağlık Vakfı olarak, tam 30 yıldır bu toprakların üzerinde sevgiyle, emekle ve dayanışmayla örülmüş bir hikaye yazıyoruz. 1996 yılında çıktığımız bu yolculukta, bugün Avrupa standartlarında bir fiziksel donanım ve uzman kadromuzla tam 220 öğrencimize, otizmden bedensel yetersizliğe kadar yeniş bir yelpazede, hayatlarını bağımsız sürdürebilmeleri için destek oluyoruz.
Bir Geceden Daha Fazlası: Dayanışmanın Rengi Beyaz
2019 yılında başlattığımız ve artık bir Bodrum geleneği haline gelen Beyaz Gece, bizler için sadece bir “Yaza Merhaba” partisi değil, saflığın, birliğin ve özel gereksinimli bireylerimizin geleceğine ışık tutmanın sembolüdür
Bugüne kadar Mandalin ve Yalıkavak Mandalin’in eşsiz atmosferinde gerçekleştirdiğimiz bu özel buluşma, iş, sanat ve siyaset dünyasını ayı amaç etrafında, tek bir yürek olarak buluşturdu. Bu sene de Marina Yacht Club ta bir araya geleceğiz. Değerli Fettah Can sahne alacak
Eğitim ve Rehabilitasyon İçin Güç Birliği
Şunun altını özellikle çizmek isterim: Bu geceden elde edilen tüm gelir, doğrudan vakfımızın eğitim ve rehabilitasyon çalışmalarına aktarılmaktadır.
Gecemize katılarak beyazlar içinde bizlerle olan her bir konuğumuz,
Bir çocuğumuzun özel eğitimine dokunuyor,
Bir öğrencimizin rehabilitasyon sürecine güç veriyor,
Ailelerimizin omuzlarındaki yükü paylaşarak umudu büyütüyor.
Sizler o gece sadece bir etkinliğin değil, 30 yıldır süregelen bu dev hikâyenin birer parçası oluyorsunuz. Paylaşmanın ve birlikte var olmanın en güzel örneğini sergilediğimiz bu anlamlı gecede, tüm Bodrum sevdalılarını dayanışmamıza ortak olmaya davet ediyorum.
Unutmayın; bu gece o hikâyenin bir parçasısınız.”