Bodrum Gündem

Bodrum Devlet Hastanesi İnternet Sitesi Hacklendi?

Bodrum Devlet Hastanesi İnternet Sitesi Hacklendi?
21.02.2012
0
A+
A-

Bodrum ilçesindeki Bodrum Devlet Hastanesi internet sitesi bugün akşam saatlerinde kendilerini ?Siber Savaşcılar? olarak adlandırılan bir gurup tarafından hacklendi.

Bodrum Gündem Haber

Başhekim Op.Dr Oğuz Şahin ?İlk defa başımıza böyle bir şey geliyor, savaşta bile hastaneleri bombalamıyorlar, bu da ne demek oluyor, konu ile ilgili Emniyet Müdürlüğü ve Sağlık İl Müdürlüğü?nü bilgilendireceğiz? dedi. Bodrum Devlet Hastanesi internet sitesi kendilerini Siber- Warriors ?Siber Savaşçılar? olarak adlandırılan bir gurup tarafından hacklendi.

Bodrum Devlet Hastanesi?nin www.bodrumdh.gov.tr Xenical order internet sitesine yarın için randevu almak isteyen onlarca hasta sitesine  ulaşamadı.  İnternet sitesinde www.WWW.SİBER-WARRİOR.NET generic Lithium Buy Brand Viagra online internet sitesi tarafından hacklendiği ve sitede bırakılan notta

?Biz kim miyiz, hiçbir örgüte, partiye  ve kişiye hizmet etmeksizin kendilerini Türk ve Kürt halklarına adamış siber savaşçılarız biz! Nemi istiyoruz? Anaların ağıtsız, babaların tasasız ve çocukların çığlıksız yaşadığı bir Türkiye! Tek bayrak altında tek yürek, çift dil ve çift kimlik! Yaşasın Türk ve Kürt halklarının kardeşliği! Uyarı amaçlıdır lütfen sistem açıklarınızı kapatın! www. Siber-Warrior. Net, Siber-Warrior Team, Turkish& Kurdish Group?yazdığı görüldü.

Bodrum Devlet Hastanesi başhekimi Op.Dr. Oğuz Şahin konuyla ilgili araştırmaların başladığını belirterek ?İlk defa başımıza böyle bir şey geliyor, savaşta bile hastaneleri bombalamıyorlar, buda ne demek oluyor, konu ile ilgili Emniyet müdürlüğü ve Sağlık İl Müdürlüğü?nü bilgilendireceğiz, sağlığın politikaya malzeme edilmesi doğru değil? dedi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.