Bodrum Gündem

CHP Çalıştay Birlik ve Dayanışma Gecesi..

CHP İktidara Yürüyüş Çalıştayı gecesi birlik ve dayanışma yemeği yüksek katılım ile gövde gösterisine dönüştü..

CHP Çalıştay Birlik ve Dayanışma Gecesi..
10.05.2010
0
A+
A-


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Buy Topamax on line Çalıştayın ilk günü Muharrem İnce’nin katılımı ile yapılan panelin akşamında, Yelken otelde birlik ve dayanışma yemeği gerçekleştirildi. Yemeğe yaklaşık 700 kişi katıldı. Yüksek bir moral ve çoşku içinde geçen yemekte Bodrum CHP seçilmişleri İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk tarafından sahneye çağırılarak bir gövde gösterisi yapıldı. Retin-A online


 


Birlik ve Dayanışma Yemeğine Yalova Milletvekili Muharrem İnce Muğla milletvekilleri MYK üyesi Fevzi Topuz, Prof. Dr. Gürol Ergin, Dr.Ali Aslan, Muğla İl Başkanı Süleyman Uslu ve CHP İl Yöneticileri, İl Genel Meclisi Başkanı Zeki Köylü, İl Genel meclisi Üyeleri Cesur Öncel, mükerrem Uyar, Şükrü Şehir, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün ve Meclis üyeleri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Meclis Üyeleri, Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Mehmet Özalın, Taner Uslu, Ali Galip Güven, Cevat Soysal, İlçe ve Belde Başkanları ve Yöneticileri, İlçelerin Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İlçe eski Başkanları, Bodrum Ticaret Odasını Temsilen Abdurrahman Deda ve çok sayıda partili katıldılar.


 


Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk, Bodrum Kadın Kolları Başkanı Asuman Ağan ve Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Niyazi Atare ile Bodrum İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin gelen misafirleri ile tek tek ilgilendiği gecede Bodrum CHP seçilmişlerinin sahneye çağırılması görkemli bir görüntü oluşturdu.


 


Geceden Notlar:


Milletvekilleri, İl Başkanı ve Belediye Başkanları birer konuşma yaptıkları gecede, Mehmet Dinçberk “Ormancı” türküsünü söyledi. Kulislerde Mehmet Dinçberk’in yerel seçim öncesi de bu türküyü söylediği konuşuluyor.


Buy Fluoxetine  


Özellikle küskün diye bilinen bir çok isimin aynı fotoğraf karesinde olmasının CHP’nin artık birlik içinde olacağının göstergesi de olduğu ifade edildi.


 


Çalıştay öncesi Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk eleştirilerden dolayı gergindi. İlk gün panelin ve geceye de katılımın yüksek olması nedeni ile rahatladığı gözlendi.


 


Çalıştay başlamadan Başkan Öztürk ve Anıl tarafından Başbakan Erdoğan’a savcılığa suç duyurusunda bulunularak dava açılmış olması, Genel Başkan Deniz Baykal’a karşı çirkin kaset nedeni ile biraz gölgede kalmıştı.


 


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.