Bodrum Gündem

Kılıçdaroğlu SOL Parti’yi ziyaret etti

CHP Genel Başkanlı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, CHP Genel Başkan Yardımcıları Muharrem Erkek ve Oğuz Kaan Salıcı ile beraber SOL Parti’yi ziyaret etti…

Bodrum Gündem Haber

CHP Genel Başkanlı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, CHP Genel Başkan Yardımcıları Muharrem Erkek ve Oğuz Kaan Salıcı ile SOL Parti Başkanlar Kurulu Üyesi Önder İşleyen’in başkanlığındaki SOL Parti heyeti görüşme gerçekleştirdi.

SOL Parti Başkanlar Kurulu Üyesi Önder İşleyen, toplantının ardından yaptığı açıklamada; “Halkın yararına hiçbir şey yapmayıp sadece bütün halka parmak sallayan, öfkeyle küfreden, tehdit eden bir iktidarla karşı karşıyayız. Önümüzdeki süreçte bu kötülük iktidarına son verme mücadelesinde SOL Parti son derece nettir, sorumluluğumuzu bugüne kadar olduğu gibi yerine getireceğiz. Bu süreçte muhalefetin bir ortak adayının olmasını, bir ortak politikanın gelişmesini çok önemli buluyoruz. Biz bu sorumlulukla davranacağız. Eğer ülkede faşizm varsa yapılması gereken bellidir; bu iktidarı yenmektir. SOL Parti de üzerine düşen sorumluluğu yerine getirecek…” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.