Bodrum Gündem

Disk Genel Başkanı; ?Yanınızdayız, Başarılar Diliyorum?

06.12.2013
0
A+
A-

DİSK Genel Başkanı Kani Beko, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon?u makamında ziyaret etti. Ziyarete CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ile DİSK Muğla Şubesi yöneticileri de katıldı.

Robaxin online Bodrum Gündem Haber buy Accutane generic Valtrex

DİSK Genel Başkanı Kani Beko ziyarette yaptığı konuşmada etkin oldukları belediyelerin başkanlarını ziyaret edip kendilerine başarılar dilediklerini söyleyerek başladığı konuşmasına şöyle devam etti; Şube Başkanım ve işçilerimizle yaptığım görüşmelerden sizin yaptığınız hizmetleri çok iyi biliyoruz. İşçiler sizi desteklemek için karar vermiş. Biz de Genel İş Sendikası olarak önümüzdeki dönemde bu çalışmalar içinde sizin yanınızdayız, sizinle beraberiz. Geçmişte yaptığınız çalışmalar gelecekte yapacağınız çalışmaların teminatıdır. Önümüzdeki seçimlerde başarılar diliyorum.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da görevde bulunduğu süre içinde Bodrum Belediyesi olarak sosyal ve halkçı belediyenin en güzel örneğini sergilediklerini belirterek başladığı konuşmasında şunları aktardı; ?Çok başarılı olduk, halka, açık yeni meydanlar kazandırdık. Bunların hepsini de benim bu işçi arkadaşlarım yaptı. Biz perdenin ön yüzüyüz, perdenin arka yüzündeki asıl kahramanlar benim işçi arkadaşlarımdır. Biz burada bir Kumbahçe sahil düzenlemesi yaptık. Gece-gündüz, yağmur-çamur demeden, günde ortalama 18 saat çalışarak 18 günde esnafın sandalyesini tekrar işyerinin önüne koyacak hale getirdik. Ben onların içinden gelen, emeğe saygısı olan bir insanım. Önüme ne sözleşme getirdilerse gözü kapalı olarak altına imzamı attım. İşçi arkadaşlarıma huzurlarınızda tekrar teşekkür ediyorum. Sayın Muğla Şube Başkanıma da çok teşekkür ediyorum, zor günlerimde hep yanımda oldu. Marttan sonra Bodrum artık tek belediye oluyor. İşçi arkadaşlarımızla yaptığımız tüm sözleşmeler yarımadadaki bütün belediyelere örnek oldu, sözleşmelerini bizim sözleşmelerin üzerinden hazırladılar, beraber imzaladık, el sıkıştık. Onun için de bizlerin hep yanında olan sizlere teşekkür ediyoruz. Özellikle bu seçim atmosferinde bizi ziyaret ederek mutlu ettiniz, Bodrum Belediye Başkanı olarak işçilerim adına size teşekkür ediyorum?

 

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. TAYYAR ERYILMAZ dedi ki:

    SAYIN KANİ BEY’İ KUTLUYORUM..YAPMIŞ OLDUĞU ZİYARET VE BU NEDENLE CHP VE KOCADON’ A DESTEĞİNİ AÇIKLADIĞI İÇİN..
    ARTIK BU YEREL SEÇİM, HİZMETTEN ÖTEYE AKP DEN KURTULMA SEÇİMİDİR..BU NEDENLE HER DUYARLI KESİM KERHEN DE OLSA,ÖDÜNÇ DE OLSA BU SEÇİMLER DE OYUNU CHP VERECEKTİR..BUNDAN HİÇ ŞÜHEM YOK…

  2. zafer dedi ki:

    SAYIN TAYYAR BEY LÜTFEN RAHAT BIRAKIN İKİ MUSTAFAYI RAHATSIZ ETMEYİN MUSTAFALAR ÜZERİNDEN SİYASET YAPMAYIN AK PARTİ GELECEKMİŞ AK PARTİ DEN KURTULMA SEÇİMİYMİŞ CHP DAHA ÖNCE KAZANDIĞI BELEDİYELER DE NELER YAPMIŞ YANİ DİYORSUN Kİ BEN REZİL YAŞAMAYA RAZIYIM YETER Kİ CHP GELSİN BENDE DİYORUM Kİ İNSAN GİBİ YAŞAYALIM MEHMET TOSUN GELSİN.SAYGILARIMLA. İKİ MUSTAFA DERKEN AÇIKLIK GETİREYİM BİRİ MUHAMMET MUSTAFA DİNİ LİDERİMİZ PEYGAMBERİMİZ DİĞERİ DE TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN KURUCUSU ULU ÖNDER MUSTAFA KEMEL ATATÜRKÜMÜZ.

    1. TAYYAR ERYILMAZ dedi ki:

      Sayın Zafer Bey,

      İki Mustafa da nerden çıktı anlamış değilim..Neyse..Her şeyden önce şunu iyi bilmelisiniz ki,İNSANCA YAŞAMAK ancak CUMHURİYET ve gerçek DEMOKRASİLER de olur…
      Gelelim Mustafa Tosun konusuna..Tosun yakınen tanıdığım, şahsına ve başarısına söz edemeyeceğim dürüst bir insan..Ama mensup olduğu partisi MHP,Türk kahramanı Engin Alan a sahip çıkamadı..Kahramanına sahip çıkamayan,AKP sıkıştığın da destek olan bir partiye kusura bakma Bodrum u teslim edemeyiz…Bu böyle biline..