Bodrum Gündem

Amadeus rezervasyon motoru 63 milyon Avroluk iş yaptı

Amadeusun Türkiyedeki şirketi Amadeus Türkiye tarafından geliştirilen online rezervasyon platforumu e-Power sistemiyle 2009da 63 milyon euroluk rezervasyon gerçekleştirildi.

Amadeus rezervasyon motoru 63 milyon Avroluk iş yaptı
11.11.2009
0
A+
A-

Amadeus Türkiye Genel Müdürü Nil Canal, 15’inci yılını kutlayan Amadeus Türkiye’nin yeni teknolojiler departmanında 9 kişilik bir ekibin çalıştığını belirterek “Bu 9 kişi e-Power’ı sürekli yeniliyor. Amadeus’un Türkiye’deki yatırımları devam edecek” dedi. Natrexone order Buy Natrexone Diflucan cheap



Amadeus Orta, Doğu ve Güney Avrupa Direktörü Juan Antonio Carrasco ise dünyada yapılan turizm rezervasyonlar içinde on-line rezervasyon oranının dörtte bire ulaştığını söyledi. Batı Avrupa’da 2001 yılında yüzde 46 olan on-line rezervasyon oranının 2008’de yüzde 81’e ulaştığını kaydeden Carrasco, “Batı Avrupa’da yapılan on-line rezervasyon Orta, Doğu ve Güney Avrupa’dakinden 25 kat daha fazla. Oysa ki Orta, Doğu ve Güney Avrupa, Batı Avrupa’ya göre daha fazla bir nüfusa sahip. Yani bu bölgedeki potansiyel oldukça büyük” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.