Bodrum Gündem

Tosun Başkan Yalıkavak’ta

Tosun Başkan Yalıkavak’ta
06.02.2014
0
A+
A-

Colchicine online

“Bodrum Belediyesi İş Ve İşçi Bulma Kurumu gibi çalışacak. Hayallerinizi gerçekleştirebilmeniz için iyi bir belediyeciye, belediye yönetimine ihtiyaç var.”

Order Prozac
Bodrum Gündem/Şubat 2014

Başkan Mehmet Tosun, gençlerle kahvaltı yaptı. Yalıkavak Beldesi’ndeki buluşmada gençlere hitap eden Başkan Mehmet Tosun, tosun yalıkavakta (2)Yarımada genelindeki genç işsizlere dikkat çekerek, “Belediyemiz kurslar düzenleyecek,  gençlerimizin elinden tutacak, sizleri turizm ve denizcilik sektörüne hazırlayacağız arkadaşlar. Artık bizim yönetimimizdeki Bodrum Belediyesi iş ve işçi bulma kurumu gibi çalışacak” dedi.

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, ekibiyle birlikte Yalıkavak’ta gençlerle kahvaltıda buluştu. Gençlere hitap eden Başkan Mehmet Tosun, “Bir defa şunu, özellikle sizlerden istirham ediyorum arkadaşlar: Ben şu anda, belediye başkan adayları içerisinde en genç arkadaşınızım. O yüzden özellikle, genç kardeşlerimizin bize sahip çıkmasını istiyorum. Bize sahip çıkacak mısınız?” diye sordu. Sorduğu soruya alkışlarla karşılık alan Başkan Mehmet Tosun, “Bizde özellikle gençlerimize sahip çıkacağız. Ben şimdi Bodrum Yarımadamızı karış karış geziyorum, genç arkadaşlarımızın, birçoğunun üniversite bitirdiğinin, işsiz olduğunun farkındayım. Eğer biz bu memlekette turizmi 2 ay yapmaya devam edersek, işsiz gençlerimizin sayısı her geçen gün artar “ diye konuştu.

tosun yalıkavakta (4)Hayallerin Hayal Olmayacağını Söyledi

Başkan Mehmet Tosun, “Şu anda Bodrum Yarımadası’nda, 2 ay aktif olarak turizm yapıyoruz, bir de inşaat sektörümüz var. Tersanecilik sektörümüzün de hâli ortada, İçmeler bölgesi biliyorsunuz. Altyapısı üstyapısı eksik, şu anda can çekişiyor. Bu şartlar altında Bodrum ekonomisini ayakta tutamayız arkadaşlar.” derken, “Gençlik merkezleri oluşturacağız. İşsiz gençlerimize iş bulacağız. Gençlerimizin sporla, sanatla uğraşmaları yönünde çalışmalar yapacağız. Onları geleceğe hazırlayacağız. Eğitim faaliyetlerine devam etmek isteyen gençlerimize yardımcı olacağız” şeklinde konuştu.

“Hepimizin, burada geleceğe dönük hayalleri var” diyen Başkan Mehmet Tosun, “Bu genç arkadaşlarımızın kimisi evlenecek, yuva kuracak, kimisi iş kuracak ama Bodrum’da yaşama kararlılığı içerisindeler. O yüzden, sizin hayallerinizi gerçekleştirebilmeniz için iyi bir belediyeciye, belediye yönetimine ihtiyaç var. Hayalleriniz hayal olmayacak” Propranolol 20mg dedi.

tosun yalıkavakta (3)Müjdeli Haber…

Düzeysiz siyaset yapılarak, her geçen gün yeni bir dedikodu ortaya atıldığını belirten Başkan Mehmet Tosun, “Şu müjdeli haberi veriyorum size: Bodrum Yarımadası’nın her köşesinde, her geçen gün, bize ve ekibimize olan ilgi katlanarak artıyor, bu seçimleri kesinlikle alacağız arkadaşlar. Bundan hiçbir endişeniz olmasın. Kafanızı karıştırmak için zaman zaman, şu parti veya şu aday alır şeklinde birtakım söylemler geliştiriyorlar ya da 12 Eylül öncesi klasik sokak çatışmasının görüntülerinden kesitler sunmak suretiyle, vatandaşın kafasını karıştırmaya çalışıyorlar. Bunlara kesinlikle inanmayın, insanımızı seviyorum, bizim mafyayla, illegal yapılarla işimiz olmaz. Ben son 15 yıldır bunlarla mücadele ediyorum arkadaşlar” ifadelerini kullandı.

“Bu Zihniyeti Şiddetle Reddediyoruz”

Başkan Mehmet Tosun konuşmasını şu sözlerle sonlandırdı: “Belediyemiz kurslar düzenleyecek,  gençlerimizin elinden tutacak, turizm ve denizcilik sektörüne hazırlayacağız. Artık bizim yönetimimizdeki Bodrum Belediyesi iş ve işçi bulma kurumu gibi çalışacak. Bunun sözünü veriyoruz. Öyle ‘seçimleri aldık, bitti, gençlerimiz de sağ olsunlar çalıştılar, çok teşekkür ediyoruz, bir dahaki seçimde görüşürüz’. Bu zihniyeti şiddetle reddediyoruz arkadaşlar” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.