Bodrum Gündem

1 Mayısta Bodrumlular Meydanlara Sığmadılar..

Bodrum İskele Meydanında Tolga Çandarın halka açık verdiği konserde hep bir ağızdan marşlar ve türküler söylendi, yöresel oyunlar oynandı.

1 Mayısta Bodrumlular Meydanlara Sığmadılar..
02.05.2011
0
A+
A-


 

 

 

 

1 Mayıs’ta Bodrum’lular Meydanlara Sığmadılar… get Valtrex

 


Bodrum İskele Meydanında Tolga Çandar’ın halka açık verdiği konserde hep bir ağızdan marşlar ve türküler söylendi, yöresel oyunlar oynandı.


 


Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem


Gecenin sunuculuğunu CHP Gençlik Kollarından Simin Türedi Biçer ile Tufan Yakar birlikte yaptılar. Konserden önce sahneye çıkan CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Durmuş Ali Öztürk yaptığı konuşmada Emeğin en Yüce Değer olduğunu vurguladı. Konuşmasının devamında CHP Muğla milletvekili  adayları Tolga Çandar, Nurettin Demir ve Emrah Doğu’yu sahneye çağırarak gövde gösteri yaptı.


  buy doxycycline online


Bodrum Cumhuriyet Halk Partisi ilçe  örgütü tarafından düzenlenen konsere CHP Muğla milletvekili adayları Dr. Nurettin Demir ve Emrah Doğu,  Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, ÇYDD Başkanı Meral Saraçbaşı, CHP Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Yatağan’dan gelen başlarında baret ve ağızlarında bantları bulunan Türk Maden İş Sendikası Üyelerinin yanı sıra  Bodrum’da yaşayan yerli yabancı çok sayıdaki halk katıldı.


 


Ege Üniversitesi Konservatuvar Bölümü öğretim üyelerinin yer aldığı orkestrayla sahneye çıkan Çandar konserine “Canlar merhaba‘ isimli türküyle başlayıp 1 Mayıs marşıyla tamamladı. Sahnede 2,5 saat kalan  Çandar,  akşam ve yatsı ezanları sırasında  konserine ara vererek,  buy Alesse meydandaki camide ibadet edenleri rahatsız etmeyelim dedi.  


 


1 Mayıs konseri sırasında meydandaki halkla sohbet eden Çandar, konuşması esnasında Başbakan Erdoğan’a laf atmadan duramadı. Sohbette yerel şiveyi tercih eden Çandar, “bizim oğlan ben bir dere yapacağım diyor. Neresi çılgınmış bunun? Dere açacakmış ta gemileri geçirecekmiş. Hadi oradan, biz olmayan duaya amin demeyiz. Beni daha fazla söyletmeyin, suç teşkil eder sonra. 12 Haziran’dan sonra söyletin, o zaman bir şey olmaz. Çünkü dokunulmazlığım olacak” dedi.


 


Olaysız geçen konserde “Taşeron İşçiliğini Bitiriyoruz- Güvenceli İş-İnsanca Yaşam, Emek En Yüce Değerdir, 1 Mayıs Emeğin Uluslar arası Dayanışma Günüdür”  pankartları açıldı.



Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.