Bodrum Gündem

Karsanat İle Datça Gezisi Ve İdil Biret Konseri..

Karsanat Derneği üyeleri ve sevenleri Datça gezisine katıldılar.

Karsanat İle Datça Gezisi Ve İdil Biret Konseri..
05.07.2011
0
A+
A-

 


 


Karsanat İle Datça Gezisi Ve İdil Biret Konseri…


Karsanat Derneği üyeleri ve sevenleri  Datça gezisine katıldılar. purchase cheap Sildenafil


buy Retin-A buy Vermox for child Dilek Cebeci/Bodrum Gündem


Pazar sabah feribotu ile Datça’ya geçen sanat seven dostlar öğlen Fuda Otelinde yemek yediler. Burada İdil Biret ile sohbet ettikten sonra denize girildi. Daha sonra Datça Sosyal Tesislerine geçildi. Akşam Datça Anfitiyatrosunda UKKS Akademisinin düzenlediği İdil Biret Konserine gidildi. 


İdil Biret Konserinde Bach/Liszt den Fantezi ve Füg Sol minor, Chopinden 6 Etüd Op25, Noktrün Op.55 No:2, Balad No 1, Verdi/Liszt den Rigoletto Parafnaz ve Listz İtalya Gezisinlden Gondoliera ve Taratella’yı yorumladı. 1500 kişinin izlediği konser sonunda izleyiciler İdil Biret’i ayakta alkışladı. Karsanat Derneği Başkanı, Karsanat Derneği ve Bodrum Sağlık Vakfı adına Engelli Çocuklar tarafından yapılan seramik plaketi İdil Biret’e hediye etti.


Ertesi sabah kahvaltının ardından, UKKSA nın Knidos’taki sanat atölyeleri ve galerileri gezildi. Yolda yöresel ürünlerin satışı yapılan Sındı köyü Tarımsal kalkınma kooperatifinden alışveriş edildi ve Palamutbükü’ne geçildi. Öğlen yemeği burada yendi ve sanat seven dostlar bol bol denize girdiler. Daha sonra yine Körmene hareket edildi ve akşam feribotu ile Bodruma dönüldü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.