Bodrum Gündem

Okul Gemisi Çağdaş Yaşamın Çocuklarını Ağırladı..

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Yaz Etkinliklerinin 15. Yılında Açılış Şenliğini Yelkenli Okul Gemisinde Gerçekleştirdi.

Okul Gemisi Çağdaş Yaşamın Çocuklarını Ağırladı..
05.07.2011
0
A+
A-

Lithium online  


 


 


Okul Gemisi


Çağdaş Yaşam’ın Çocuklarını Ağırladı…


Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Yaz Etkinliklerinin 15. Yılında Açılış Şenliği’ni Yelkenli Okul Gemisi’nde Gerçekleştirdi. order metoclopramide


Bodrum Gündem Haber Cheap metoclopramide


“Eğlenelim Öğrenelim” temalı etkinlikler kapsamında 10 ile 16 yaşlarında yüz çocuk, gönüllü öğretmenleri, Bodrum Belediyesi Sekam yetkilileri ve bir grup veli ile birlikte ilk günün keyfini okul gemisinde yaşadı. ÇYDD Çocukları, bir yandan Bodrum Belediyesi ve Boder’in katkılarıyla sunulan yiyecek ve içeceklerle beslenirken eğlenerek öğrenmeyi de unutmadılar.


Bodrum Kalesi önünde demirli okul gemisinde, yaz etkinliklerine katılan çocuklar  için temel denizcilik, yelken ve buna benzer eğitimler verildi. Düzenlenen eğitimlere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

ÇYDD’nin yaz etkinlikleriyle ilgili gazetecilere bilgiler veren ÇYDD Bodrum Şube Başkanı Meral Saraçbaşı, bu yıl yaz etkinliklerinin 15.sini düzenlediklerini belirterek şunları söyledi: “Bu yıl 15. gerçekleştirdiğimiz yaz etkinliğimizin açılış şenliğindeyiz. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum şubesi olarak 15 yıldır ilköğretim gurubundaki 10 – 16 yaş çocuklarımıza yönelik yaz etkinliğimiz bu yıl da 6 hafta boyunca Özel Bodrum Fen Bilimleri Dershanesi’nde devam edecek. Bugün açılış için Bodrum belediyesinin katkılarıyla okul gemisinde yaptığımız şenliği sürdürüyoruz. Aslında bu bir imecedir Ben buradan bu etkinliğe katkı veren tüm Bodrumlulara teşekkür ediyorum. Çünkü tek başına Çağdaş Yaşam olarak bunu yapamayız. Çocuklarımız için var olan, başta Bodrum Belediyesi olmak üzere değişik kişi ve kurumların katkıları var. 6 haftayı çocuklarımızla güzel değerlendirmek istiyoruz. (Eğlenelim Öğrenelim) Temasıyla, yazları özellikle anne ve babaları çalışan çocukların başıboş kalmasına engel olmak, zamanlarını sağlıklı değerlendirmek, kendilerini geliştirmeleri için böyle bir etkinlik düzenliyoruz. Bütün öğretmenlerimiz gönüllü ve herkes gönlüyle emeğiyle bizimle birlikte çağdaş bir Türkiye için çalışıyor. Bir” Eğlenelim öğrenelim” böylece 15 yaşını dolduruyor” dedi.


Etkinliklerin yapılacağı Fen Bilimleri Dershanesi’nden, Bodrum Kalesi önünde demirli Bodrum Okul Gemisi’ne kadar neşeli bir yürüyüş yapan çocuklar çevre ve çocuk hakları ile ilgili mesajların yazılı olduğu kartonlarla da çevredekilerin büyük ilgisini çektiler.


Beden Eğitimi Öğretmeni Erol Bozkurt ‘u n rehberliğinde değişik oyunlar da oynayan çocuklar teknede farklı ve çok eğlenceli bir g ün geçirdiler. Tekneyi terk etmek istemeyen çocuklar, Başta Ümit Kaptan olmak üzere tekne mürettebatı ile vedalaşarak ayrıldılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.