Bodrum Gündem

Bodrum Hiltonda Doluluk 100..

Altı ayda bir olmaza imza atan ISR Turizm İşletmeleri ve Ticaret A.Ş, Hilton Bodrum Türkbükü Resort & Spadan sonra 2015 yılına kadar 6 otel daha hizmete açacaklar.

Bodrum Hiltonda Doluluk 100..
11.07.2011
0
A+
A-

purchase Lithium

 

 

 

Bodrum Hilton’da Doluluk %100… 

 


 


Altı ayda bir olmaza imza atan ISR Turizm İşletmeleri ve Ticaret A.Ş, Hilton  Bodrum Türkbükü Resort & Spa’dan sonra 2015 yılına kadar 6 otel daha hizmete açacaklar.


 


Bodrum Gündem Haber    


Hilton Worldwide ‘ ın Ocak ayında anlaşmasını imzaladığı  Hilton Bodrum Türkbükü Resort & Spa  açıldı.  ISR Turizm İşletmeleri ve Ticaret A.Ş. ile franchise anlaşması ile turizme kazandırılan  tesisin  Hilton Worldwide’ın Türkiye’deki Hilton Dalaman Resort & Spa ile birlikte dünyadaki 4 otelden birisi (Diğer ikisi Portekiz ve Mısır’da) ve konumu nedeniyle önemli konsepte sahip olduğu belirtildi. Azeri şirketin yönetim kurulu başkanı Rahman Khaliov “Şu ana kadar Türkiye’de yaptığımız 200 milyon dolarlık yatırım 4-5yıl içerisinde yarım milyar dolara kadar çıkartıp, Anadolu il ve ilçelerinde yeni bir otel zinciri oluştururken, enerji ve petrol sektörlerindede ciddi yatırımlar yapacağız” dedi.


 


Bir hafta önce açılışı yapılan otelde doluluk oranı yüzde yüze ulaştı. ISR Turizm İşletmeleri ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  Rahman Khalilov “Hilton Bodrum Türkbükü Resort& SPA Hilton oteller zincirinin dünyadaki farklı konsepte sahip tek tatil cenneti haline getirdik. Türkiye’nin üç büyük kenti dışında özellikle Anadolu illerinde iş adamları için  2015 yılına kadar 6 oteli hizmete açacağız” dedi.


 


115 dönüm arazi üzerindeki beş yıldızlı İber Princess Otel’i satın alan Azeri işadamı İskender Khalilov ve oğlu Rahman Halilov altı ay gibi kısa sürede oteli yeni baştan yarattı.


1100 yatak kapasiteli Hilton Bodrum Türkbükü Resort& SPA 900 işçinin toplam 36 bin saat çalışması ile yeniden yaratıldı. Tesiste 50 si suit lüks oda, yüzme havuzlu 11 villa, 3 kral dairesi, ikisi kapalı 6 yüzme havuzu, çocuklar için su parkı, beach club, 1200 kişilik konferans salonu, tenis kortu, futbol sahası, helikopter pisti,su sporları merkezi, güneşlenme terasları, ince kumlu özel plajı ve yaklaşık 4 bin çeşit bitki örtüsü ile altı ayda tamamlandı. order Colchicine


 



Tesiste iki hafta gibi kısa süre içerisinde yüzde yüz doluluk oranına ulaşıldığını belirten ISR Holding Turizm Yatırımları A.Ş. Genel Koordinatörü  buy premarin Ahmet Arıkan ise “ Şirket olarak sadece turizm kentlerinde değil Anadolunun çeşitli illerinde 2015 yılına kadar  iş adamlarına yönelik 6 oteli hizmete açacağız. ” dedi.


 



 


12 Ay Hizmet Verecek Hale Getiriyoruz…


Bodrum’un eşsiz doğası ve cennet koyunda açılan otel ile ilgili çalışmaları yakından takip eden ve tesis içerisindeki villada Türk eşi Gülüm Khalilov ile birlikte  yürüten üç çocuk babası 34 yaşındaki Rahman Khalilov ise tesisin yılın 12 ayı Türk turizmine hizmet verebilmesi için çalışmaların ve uluslar arası seyahat şirketleri ile anlaşmaların yapıldığını söyledi Khalilov  “Bodrum’daki tesis Hilton oteller zinciri arasında Resort olma özelliğini en iyi koşullarda en doğal ortamda sağlayan tesis. Sadece bizim değil, Türk turizminin de gururu oldu. Türkiye Avrupa ve orta Asya’daki en istikrarlı, yatırım açısından güven veren ülkelerin başında geliyor. Bu nedenle birçok Azeri ve Rus işadamı da yatırım için proje hazırlıyor. İsviçre ve Rusya’dan başka yatırım yaptığımız en önemli ülke Türkiye. Bu nedenle turizmin yanında enerji ve petrol alanlarında yeni yatırımlar için hazırlıklara başladık.  Türkiye’yi ikinci vatanım olarak görüyorum. Ayrıca bu yıl sonuna kadar Azerbeycan’da bir Hilton otelini daha açmış olacağız.Bu nedenle turizm ve petrol sektöründe yatırımlara devam edeceğiz. Türkiye’de yaptığımız yatırımlarda ilgili kurumlar gereken tüm kolaylığı gösteriyor. Bu nedenle özellikle Anadolu il ve ilçelerinde  İSR Holdinge’e ait yeni oteller zincirini oluşturacağız. Ben ve ailemde atı ay gibi kısa sürede hizmete açtığımız tesiste hem tatil hem de işimizi yapma olanağı buluyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.