Bodrum Gündem

Bodrum’un En Başarılı Okulu Anadolu Lisesinin Mezuniyet Töreni…

09.06.2014
0
A+
A-

Bodrum Anadolu Lisesi  2013-2014 yılı mezuniyet töreni okul bahçesinde yapıldı. Törene Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman,  mezun olan öğrenciler ile velileri katıldı.

Bodrum Gündem Haber 07/06/2014 Colchicine online

Okul Müdür Yardımcısı Hatice Orman’ın açılış konuşmasını yaptığı mezuniyet gecesinde, Bodrum Anadolu Lisesi öğrencisi olmanın bir ayrıcalık olduğunu dile getirdi. Yarımada genelinde öğrencilerinin üniversiteye giriş oranı %85 olan Bodrum Anadolu Lisesi öğretmenleri olarak her öğrenciye aynı emeğin verildiğini dile getiren Orman, “Buradan mezun olan çocuklarımıza çok çalışmalarını ve dürüst olmalarını öğretmeye çalıştık. Her birinin  hayatları boyunca mutlu olacakları bir yaşam kurmalarını diliyoruz. Atatürk ilkelerinden ayrılmadan, kendilerine güvenmelerini ve gelecekte başarılı ve iyi bireyler olmaları temenni ediyoruz” dedi.

Okulun En Başarılı Öğrencileri  3 Kız Oldu… buy Combivent online Asacol online

Bodrum Anadolu Lisesi  2013-2014 yılı mezuniyet töreninde okulun en başarılı öğrencileri arasına 3 kız öğrenci girdi. Bu yılın birincisi olan Asena Gürpınar yaptığı veda konuşmasında kendisini yetiştiren anne-babası ve öğretmenlerine teşekkür etti. Asena Gürpınar, okul müdürü Süleyman Özcan’la birlikte  okul kütüğüne birincilik armasını çaktı. Bodrum Anadolu Lisesi 2013-2014 döneminde 140 öğrenci mezun verdi.  Mezunlardan ilk üçe girenler sırasıyla Asena Gürpınar, Sümeyye Türker ve Ecenur Ökmen oldu. Bu yılın birincisi Asena Gürpınar 11. Sınıflardan Eda Yükrük’e Türk bayrağını teslim etti.

Mezuniyet gecesinin ilerleyen saatlerinde Bodrum Anadolu Lisesi  öğrencileri dans gösterileri ve mini konserler de sergilediler.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.