Bodrum Gündem

Bodrum’a Bin Kişilik Kapalı Spor Salonu Yapılıyor

02.02.2015
0
A+
A-

BODRUM GENÇLİK MERKEZİ VE BİN KİŞİLİK KAPALI SPOR SALONU İNŞAATINA BAŞLANDI…

Bodruma Bin Kişilik Kapalı Spor Salonu Yapılıyor (66)

Prozac price

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanlığı tarafından Bodrum’da Gençlik Merkezi ve bin kişilik spor salonu yapılıyor.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’da bir yıl sonra bitirilmesi planlanan, Gençlik Merkezi ve bin kişilik spor salonu inşaatına başlandı. Bitez Kavşağında Yarımadanın en ortasında bir noktada 13 dönüm üzerine yapılması planlanan ve temeli atılarak inşaatı süren Gençlik Merkezi ve Kapalı Spor Salonunun bir yıl içinde bitirilmesi bekleniyor.

Projenin başından bu yana içinde olan ve geçtiğimiz yıldan bu yana gerçekleşmesi için yoğun çaba harcayan Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, Gençlik Merkezi ve Kapalı Spor Salonu ile ilgili bilgi verdi.

Gençlik Merkezi ve bin kişilik Kapalı Spor Salonunun inşaat çalışmalarını inceleyen Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp şöyle konuştu;

“Gençlik ve Spor Bakanlığının, Bodrum için tahsis ettiği Gençlik Merkezi ve bin kişilik Kapalı Spor Salonunun inşaatının önündeyiz. Gençler için ilk merkez olacak Bodrum’da. Bu yüzden çok önem taşıyor. Biz gençlerimize çok önem ve değer veriyoruz. Özellikle Bodrum’da böyle bir gençlik merkezinin olması, gençlerimizi kucaklaması ve onların burada her türlü eğitimi alabilmeleri ve spor yapabilmeleri adına çok önemli. Biz sadece gençlik merkezi olarak başlamıştık ama arkasından bin kişilik bir kapalı spor salonu da ilave oldu. Bu çok önemli. Çünkü kapalı spor salonu ile ilgili Bodrum’da çok sıkıntı var. Biliyorsunuz şu anda bulunan kapalı spor salonu hizmete yönelik doğru bir kapalı spor salonu değil. Orada çok sıkıntılar var. Tavanı akıyor, parkelerinde sorun var. O nedenle böyle bir salona ihtiyaç var. Ölçüleri tam ölçü olarak ayarlandı. O yüzden burada müsabakalara da yer verilecek. O anlamda da çok önemli. Bodrum’u hem gençlik merkezi hem de spor merkezi olması nedeni ile dışarıdan da gençlerin gelebileceği bir alan yaratmak adına 13 dönümlük bir arazi üzerine kuruldu. Hayırlısı ile bir sene içerisinde bitirmiş olacağız.”

misoprostol online Bodruma Bin Kişilik Kapalı Spor Salonu Yapılıyor (6)

BODRUM İÇİN CİDDİ BİR YATIRIM…

Gençlik Merkezi ile ilgili kendisinin de içinde olduğu proje çalışmalarının, bir sene öncesinden başladığını ifade eden Başkan Demiralp süreç ile ilgili şu bilgileri verdi;

“Ciddi bir çalışma yaptık burası ile ilgili. Öncelikli hedefimiz Gençlik Merkeziydi. Daha sonradan bir kapalı spor salonu ile de desteklenmesi gerektiğini fark ettik. Bu konuda da çalışmalarımız devam etti. Söylediklerimizi de çok destekleyenler oldu bu arada. Şu anda arkamda gördüğünüz bin kişilik spor salonu da gençlik merkezimize dahil oldu. İkisi birlikte bitirilerek teslim edilecek. Hem spor yapacaklar, hem de diğer aktivitelerini tamamlayacaklar. Çocukların, gençlerin zamanlarını doğru şekilde geçirebilecekleri bir merkez haline gelecek. Biz Bodrum gençliği için çok önemsiyoruz. Burada olması doğru bir karar.” Generic Paxil

Bodruma Bin Kişilik Kapalı Spor Salonu Yapılıyor (1)

YARIMADANIN TAM ORTASINDA…

Ak Parti İlçe Başkanı Demiralp merkezin ve spor salonunun yapıldığı mevkiinin çok merkezi bir yer olduğun ada dikkat çekti. Demiralp sözlerini şöyle tamamladı;

“Buranın bir özelliği daha var. Merkezi bir yer olması ve her türlü ulaşımın rahat olması. Ana caddeye yakınlığı, ulaşımın kolay olması, gelecek olan çocukları rahatlatacaktır diye düşünüyoruz. İzbe ve kötü bir yerde değil, tam merkezi bir noktada. Tam da olması gerektiği yerde. Bu açıdan da doğru bir karar olduğunu düşünüyorum.”

Ak Parti İlçe Başkanı Demiralp Gençlik Merkezi ve Kapalı Spor Salonunun resmi temel atma töreninde Başbakan Davutoğlu’nun da olmasını dilediğini ifade ederken, resmi temel atma töreni ile ilgili bilgilerin ilerleyen günlerde belli olacağı ifade ediliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.