Bodrum Gündem

MEHMET KOCADON ANKARA’DA MI?

MEHMET KOCADON ANKARA’DA MI?
02.02.2015
0
A+
A-

MEHMET KOCADON’A YAKINLIĞI İLE BİLİNEN MECLİS ÜYESİ NİYAZİ ATARE’NİN SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN  YAZDIĞI

“ANKARA ÇOK SOĞUK, AMA ABİMİ YALNIZ BIRAKMAM…UMUTLU HİSSEDİYOR.”

ve “SÜRPRİZLERE AÇIK OLMAK LAZIM” MESAJLARI KONUŞULUYOR…

 kocadon-kılıçdaroğlu-ziyareti-bodrum_gundem purchasing Plavix online

 Uzun bir süredir milletvekili olup olmayacağı konuşulan Mehmet Kocadon’a yakınlığı ile bilinen Meclis üyesi Niyazi Atare sosyal medya üzerinden “Sürprizlere açık olmak lazım” şeklinde bir yorum yaparak Mehmet Kocadon ile Ankara’da olduğunu yazdı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Haziran ayında yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerine birkaç ay kaldı. 10 Şubat itibarı ile de Milletvekili adayı olacak olan, seçilmiş belediye başkanları ve bürokratların istifa etmeleri gerekiyor. Muğla CHP’de yaklaşık 25 kişi aday adayı olarak çalışmalarını sürdürdüğü bu nedenle de en yoğun rekabetin CHP içinde yaşanacağı bekleniyor. Bu yarışta adı geçen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un kontenjandan CHP Milletvekili aday olacağı ise siyaset kulislerinde sürekli olarak konuşulmakta.

Mehmet Kocadon’a yakınlığı ile bilinen Meclis üyesi Niyazi Atare’nin sosyal medya üzerinden “Ankara çok soğuk, ama Abimi yalnız bırakmam…umutlu hissediyor. Şeklindeki mesajı Bodrum ve Muğla siyaset kulislerine bomba gibi düştü. Bu bildirim altına yapılan yorumlarda ise oldukça ilginç diyaloglar yaşanıyor;

Ferdi Arıbaş’ın hayırdır sorusuna, Niyazi Atare “Hayat süprizlerle dolu Ferdi Arıbaş kardeşim yanıtını veriyor. Bir başka yorumda ise “Mehmet Kocadon a Ankara yolu mu göründü:) şeklindeki soruya Atare “Siyasette 24 saat bile uzun zaman Kanat Özsert kardeşim” yanıtını veriyor. Ancak Niyazi Atare daha sonraki yorumlarda Ankara’da değil Bodrum’da olduğunu yazıyor.

Niyazi Atare’nin neden Purchase Retin-A without prescription “Ankara çok soğuk, ama Abimi yalnız bırakmam… order cheap Cialis umutlu hissediyor. mesajını yazdığı ve birkaç mesajın ardından da neden Ankara’da olmadığını ifade eden mesajı yazdığı merak konusu oldu.

niyazi_atare_mesaj (1) niyazi_atare_mesaj (2)

 

Yorumlar

  1. chp genci dedi ki:

    Davadan beraat gelsin yargilanmasin rahata ersin diye kalkip da daha yeniden baskan secileli 1 yil olmamisken istifa edip bodrumu öksüz birakirsa bizim haklarimiz da ona haram olsun.

  2. yusuf akat dedi ki:

    Bir zamanlar…Ankara yine kar altındaydı….Yine bir adaylık gündeme oturmuştu. DYP Genel başkanlığı..Kar Ankarada tutar da. Bodrumda yağdığında hemen tutmaz…