Bodrum Gündem

Bodrum’da Duravit Mağazası Açıldı.

21.04.2014
0
A+
A-

Çağdaş Holding bünyesinde ithal markaların ürünlerini Bodrum’da buluşturan Duravit Mağazası, hafta sonu düzenlenen törenle açıldı.

cheap Propranolol Bodrum Gündem Haber Buy Cialis Professional Promethazine without prescription

Konacık Mahallesi’nde, inşaat sektörü temsilcilerini, mimar ve mühendisleri İtalyan, Alman ve İspanyol markaların ürünleri ile buluşturan Duravit Mağazası hizmete açıldı. Çağdaş Holding bünyesinde hizmete giren mağazanın açılışına Çağdaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Çağdaş Çağlar, holding çalışanları, satış ve satın alma sorumlusu ve mağaza müdürü Müzeyen Rençber katıldı. Duravit, Grohe, Dorn Brahct, Bien Seramik, Percelanosa, NovaWood gibi dünyaca ünlü markaların, seramik, vitrifiye, batarya, ahşap ve mermer ürünlerinin yer aldığı mağaza hizmete girdi. 1200 metrekare alanda 12 personeli ile hizmet verecek. Her türlü inşaat işi yapan firmaların tercih edebileceği ürünlerinde yer aldığı Duravit mağazasının açılışına sektör temsilcileri de büyük ilgi gösterdi. 50 bin çeşit ürünün yer aldığı mağazanın showroom alanları da görenleri hayran bıraktı.

Mağaza Müdürü Müzeyen Rençber, “Türkiye’de ilk kez Bodrum’da banyo, seramik, vitrifiye üzerine bu kadar kapsamlı bir mağaza hizmete girdi. Dünyaca ünlü markaların ürünlerine sektör temsilcileri ile buluşturmak dolayı mutluyuz. 50 bin çeşit ürünle mağazamız hizmete girdi” dedi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.