Bodrum Gündem

EMRAH DOĞU İLÇE BAŞKANLIĞINDAN NEDEN ALINDI?

nasirabasan-yazdi-gecti Topamax 100 mg Fethiye CHP İlçe Başkanı Emrah Doğu hiçbir gerekçe gösterilmeden görevden alındı.

Emrah Doğu Fethiye CHP örgütünün gelmiş geçmiş en çalışkan partililerinden birisidir. Seveni de vardır sevmeyeni de. Tarzını doğru bulanda vardır, bulmayanda.

Lakin çalışkanlığını, CHP ve örgüte bağlılığına hiç kimsenin laf söylemeye hakkı yoktur.

27 yıldan bu yana CHP örgütü içinde kelimenin tam anlamı ile bir nefer olmuştur. Gençlik kollarından İlçe Başkanlığına ve 3 dönem milletvekili adaylığı “engellenen” yine de mücadelesinden vaz geçmeyen bir CHP’li.

3 dönem Türkiye’nin en başarılı İlçe Başkanı seçilmiş Emrah Doğu, gerekçesiz olarak görevden alınmamalıydı.

Emrah Doğu ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Güniz Aksu, Şayan Aybek, Pınar Döğerli Başerkafaoğlu, Cemil Daydır, Hüseyin Dede, Mehmet Demir, Mert Demir, Ali Karaisaoğlu, Nalan Nurhat, Hüseyin Öğütçü, Cihangir Özdemir, Niyazi Sungur, Hasan Şahin, Işık Taban, Aydın Tilkici ve Rabia Uçar’da görevlerinden alındılar.

cheap Baclofen Şimdi soruyoruz; cheap Retin-A

Emrah Doğu neden görevden alındı?

Neden görevden alma gerekçesi açıklanmadı, açıklanmıyor?

Bu görevden alma 2015 Milletvekilliği seçimleri için, birilerinin şimdiden önlem alma operasyonu mu?

Emrah Doğu’nun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Musa Gökbel’e destek vermesinin görevden alınması ile ilgisi var mı?

Behçet Saatçi’nin CHP’ye gelmesini engellediği için mi?

Emrah Doğu’nun Deniz Baykal’a yakın olmasının görevden alınması ile ilgisi var mı?

Muğla CHP İl Başkanlığının en kısa sürede bu konuda bir açıklama yapması ve örgütü tatmin edecek gerekçeleri açıklaması gerekiyor.

Bekliyoruz…

Hemen!

ETİKETLER: ,
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

  1. Mehmet yılmaz dedi ki:

    Emrah doğu’ nun yıllarca Cumhuriyet Halk Partisine hizmet ettiği ve hatta bir nefer gibi çalıştığı asla tartışılmaz ve inkar edilemez. Ancak statüsü ilçe olsada ama Türkiyedeki bazı illerden bile büyük olan Fethiye ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisini ne kadar halka mal etmiştir, ne kadar büyütmüştür. 27 yıldır hizmet ediyorum diyor ancak, sosyal her türlü aktivitele de katılmış olabilir ama kapı kapı dolaşarak kaç kişiyi partili yapmştır? Kısacası dar bir çerçevede aile şirketi yönetir gibi parti başkanlığı olmaz. Cumhuriyet Halk Partisi yıllardır Fethiye,nin kılcal damarlarına asla nüfüz edememiştir.. Sevgilerimle.

    1. osman bozkurt dedi ki:

      Bak Mehmet kardeşim şunu iyi bilmelisin CHP hiç bir zaman aile şirketi gibi yönetilmemiştir yönetilmezde bu işe önce Emrah Doğu karşı çıkar.Emrah Doğu kaç defa ilçe başkanı oldu ise her başkanlığında ayrı kişilerle devam etmiştir. Şu andaki aday olmuş iki genç arkadaşı Emrah doğu yetirmiştir açaba Emrah Doğudan önceki büyüklerimiz millet vekillerimiz kaç tane genç yetiştirip partimize kazandırdı bunları da sorgulamak lazım.Her seçimde partimizin oyu artmıştır Emrah Doğu belediye başkanı adayı değildi ki ilçe başkanı partinin aldığı oy belli belediye başkanını adayının aldığı oy belli her halde bunu Emrah Doğu değil belediye başkanı adayımızın düşünmesi lazım.

  2. can dedi ki:

    yılmaz kardeşim emrah doguyu tanımadıgın için böyle konuşuyorsun fethiyede 8 bin olan oyu 56 bine getirmiştir emrah dogu belediye meçlisini dogru secimlerle kazınılmıştır genel merkezin atadagı yanlış aday dan dolayı kaybedilmişdir beldiye ama belediye meclisini chp almıştır eger matematiginiz varsa alınan oylara bakın .fethiye sag bir secmen kitlesine sahip bir yerde bu kadar oyu herkez almaz muglada seni bile koysanız aday alırsınız ama fethiye öyle degil kendisi ne gerkçe ile görevden alındı acaba kişisel hesaplaşmalar mı ?