Bodrum Gündem

KONACIK’TA KARBONDİOKSİT SIKIŞMASI BİR KİŞİYİ YARALADI

29.06.2015
0
A+
A-

konacıkta patlamaKonacık’ta Karbondioksit Tüpünün Sıkışmasıyla Panik Yapan Ve Hurda Yığını İçine Düşen İş Yeri Sahibi Yaralandı

Paxil online buy Lithium Bodrum Gündem Haber treatment with Viagra

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Konacık Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’ndeki bir hurdacı dükkanında bulunan ve hurdaya ayrıldığı öğrenilen karbondioksit tüpü, bölgede çalışma yapıldığı sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle gaz kaçırmaya başladı.

Bu sırada işletmede hurda ayrıştırmaya çalışan iş yeri sahibi Müjdat Ekim, havanın tazyikinden dolayı panik yaparak çoğunluğu tenekeden oluşan hurdaların bulunduğu alana düştü. Yaşanan olayda, iş yeri sahibi vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle yaralandı.

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye kısa sürede polis, itfaiye ve sağlık ekiplerin sevk edildi. İlk müdahalesi iş yerinde yapılan yaralı, daha sonra Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ekim’in hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak bir bacağının kırıldığı öğrenildi.

Olaya müdahale edenlerden Bünyamin Kalkan, yapılan çalışmaları şöyle anlattı:”İçeride 50 kiloluk karbondioksit tüpleri var. Hurda diye malzemelerin altına atmışlar. Orada bir çalışma yaparken sanırım pimini sökmüşler. Pimi sökülünce de karbondioksit gürültülü ve basınçlı bir şekilde açığa çıkmış. Ambulansla hastaneye götürüldü” dedi.

Öte yandan olay sırasında bölgede bulunan iş yeri sahibinin yakınları büyük panik yaşadı. Yakınlarını çevredeki vatandaşlar güçlükle sakinleştirdi.

Bu arada polis ve itfaiye bölgede inceleme yaptıkları sırada aynı olay yeniden yaşandı. Gazın tazyikle yayılması ve ekiplerin bir süre panik yaşaması kameralarca saniye saniye kaydedildi.

Polis ekipleri bölgede geniş çaplı araştırma yaptı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.