Bodrum Gündem

TEKNOSADAN TATİL İÇİN TEKNOLOJİ KAMPANYASI

Türkiyenin teknoloji perakendecisi Teknosa Temmuz ayında hayalleri gerçeğe dönüştüren bir kampanya başlattığını duyurdu.

TEKNOSADAN TATİL İÇİN TEKNOLOJİ KAMPANYASI
01.07.2009
0
A+
A-

Teknosa′dan yapılan açıklamaya göre, Temmuz- Ağustos ayları boyunca Teknosa Kart′ları ile tüm Türkiye′deki Teknosa mağazalarından alışveriş yapan, kart başvurusunda bulunan tüketiciler veya kart bilgilerini güncelleyen Teknosa Kart sahipleri 1-30 Kasım tarihleri arasında çift kişilik tatil kazanma şansına sahip oluyor.
01 Temmuz- 01 Eylül tarihleri arasında Teknosa mağazalarından ya da www.teknosa.com′dan Teknosa Kart ile alışveriş yapanlar tatil fırsatı için çekilişe katılma hakkı kazanıyor. Phuket Adası′nda unutulmaz bir tatil geçirmek için 10 TL ve katları tutarındaki alışverişiniz ile şanslı adaylardan biri de siz olabilirsiniz. Tatil şansını artırmak isteyenler kat kat alışveriş yaparak daha fazla çekiliş hakkı kazanacak. Kampanya ile ilgili detaylı bilgi www.hayalgibitatil.com adresinde yer alıyor.
Kişiye özel ekstra indirim, dönemsel kampanyalardan herkesten önce haberdar olma, doğum günü gibi özel günlerde sürpriz indirim ve kampanya fırsatları ile teknoloji severlere keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatan Teknosa Kart bilgilerini güncelleyen veya Teknosa Kart sahibi değilse yeni kart sahibi olanlara Antalya′da keyifli bir tatil olanağı sunuyor. Şanslı beş çiften biri olmak için Teknosa mağazaları, www.teknosa.com, www.teknosa.com/teknosakart kart başvurusu yapmak yeterli olacak. buy Lithium online metoclopramide online
Açıklamaya göre, tüketiciler bilgi güncelleme sadece www.teknosa.com/teknosakart adresinden yapabilecek. where to buy levonorgestrel
Kaynak: İHA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.