Bodrum Gündem

ANTİK TİYATRO KONSER ALANI MI?

12.07.2009
0
A+
A-

Bodrum Çarşısı temmuz ayı gelmesi ile biraz hareketlendi.Sezonun geç başlaması nedeni ile Bodrum esnafı panik halinde Temmuz ve Ağustos ayından azami verimi almak için çırpınıyor.

İşte bu noktada Bodrum ticareti için bir çözüm üretmemiz gerekiyor.


 


Antik tiyatroda yapılan konserler çok ilgi görüyor.Ana yol üzerindeki “Antik Tiyatro”da  yapılan bu konserler çarşı esnafına fayda sağlamadığı gibi çarşının hareketini de azaltıyor.Üstelik trafik sıkışıklığı da işin cabası.Ambulansların her konser sırasında çığlık çığlığa hastanelere ulaşamaması ne acı bir görüntü oluşturuyor.


 


Buradan yola çıkarak, çarşının biraz daha hareketlendirilmesi için, bir küçük bir değişiklik çözüm olabilir sanıyorum.Belki 2009 yaz sezonu için olası değildir, ama önümüzdeki senenin planlanlarına konulması düşünülebilir. Albendazole online


 


Değişiklik önerisi çok basit, yaz konserleri ANTİK TİYATRO da değil, KALE de yapılsın.


 


Yaz konserlerinin “KALE” de yapılması öncelikle Bodrum’a gelen konuklarımızın çarşıya gelmesi anlamına gelecektir.Böylelikle, çarşıya gelen konuklarımız, konser öncesi ya da sonrası, alışveriş yapacak, yemek yiyecek, kafeteryalar da oturacaklar (barlar caddesinden sahte marka çanta, Çin malı incik boncuk ve sahte tekstil alacaklar).Aralarda görebilirlerse Bodrum sandaletlerinden alacaklar.Konser sonrası hızını alamayanlar barlara gidecekler.


Cytotec without prescription  


Ekonomik anlamda bir fayda sağlayacaktır böyle bir değişim.Bir diğer faydası da , Antik Tiyatronun konser sonrası içler acısı halini görenler bilir, tarihimizi bu kadar hor kullanılmamış olacak ve değeri korunacaktır.


 


order misoprostol

Yaz konserlerinin KALE de yapılması, sadece bir öneridir,.Konser düzenleyici firmalar, sponsorlar buna ne der bilinmez.Karar aşamasında, onlar mı yoksa Bodrum esnafı mı etkili olacak acaba?

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.