Bodrum Gündem

KEFALUKA RESORT TEN SANATA DESTEK…

Ressamlar Serpil Yeter, Hanefi Yeter ve Ekrem Özenin kişisel sergileri 18.07.2009 &8211; 31.10.2009 tarihleri arasında Kefaluka Resort Sanat Galerisinde gezilebilecek.

KEFALUKA RESORT TEN SANATA DESTEK…
17.07.2009
0
A+
A-

Bodrum Akyarlar’da haziran ayında hizmete giren Kefaluka Resort sanata ve sanatçıya destek veriyor. 12 ay açık olacak tesis, sanatseverlerin buluşma noktası olmayı hedefliyor.

“Kefaluka Sergileri” adı altında Kefaluka Resort Sanat Galerisinde devam edecek olan sergilerle Bodrum’da yaşayan ve Bodrum’u seven herkesin sanatla  buluşturulması hedefleniyor.
  order diflucan Cytotec online purchase Accutane
Kefaluka Sergilerinin ilki  olan Ressam Serpil Yeter, Ressam Hanefi Yeter ve Ressam Ekrem Özen’in  kişisel sergileri, 18.07.2009 itibariyle  Kefaluka Resort Sanat Galerisi’nde gezilebilecek.

31.10.2009′a kadar devam edecek olan sergide Ressam Serpil Yeter’in “İnsanın ve Kadının Hikayesi” temalı yağlıboya ve akrilik tabloları, Ressam Hanefi Yeter’in el dokuması özel halı tasarımları, yağlıboya ve akrilik tabloları ve aynı zamanda Kefaluka Resort’ün duvar resimlerini de hazırlayan Ressam Ekrem Özen’in Türkiye’de yeni bir kavram olan “Cam Resimleri” görülebilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.