Bodrum Gündem

MUĞLADA YEDİEMİN DEPOLARI DOLDU…

MUĞLADA ÜÇÜNCÜ YEDİEMİN DEPOSU AÇILIRKEN, KAMYON GARAJINDA HACİZLİ ARAÇLARDAN DOLAYI ARAÇ KOYACAK YER KALMADI.

MUĞLADA YEDİEMİN DEPOLARI DOLDU…
30.07.2009
0
A+
A-

Muğla’da son iki yıl içinde artış gösteren haciz olayları yeni bir iş kolunu faaliyete geçirdi. Açılışında kamyon garajı olarak hizmet veren yeni garaj yanındaki kamyon garajı, yediemin deposuna dönüştürüldü. Özlüce Taşıyıcılar Kooperatifi tarafından işletilen kamyon garajı, hacizli araçların sayısındaki artış sonrası tamamen doldu ve yeni yediemin deposu açıldı. fast delivery professional Viagra order naltrexone misoprostol buy
İki yıldır devam eden küresel mali ekonomik kriz nedeniyle Türkiye’de de birçok vatandaş, borçlarını ödeyememesi nedeniyle hacizli duruma düştü. Banka kredisi, vergi dairesine olan borç, özel veya kamu kurumlarına olan borçlardan dolayı gayrimenkul ve menkullere alıcılar tarafından konulan haciz işlemleri birçok vatandaşı icra kapılarına düşürdü.
Muğla kamyon garajında hacizli araçlar nedeniyle yer kalmazken, yaklaşık 300 aracın hacizli olması nedeniyle yediemine teslim edildiği öğrenildi. Kamyon garajında araç koyacak yer kalmayınca Nisan ayında Özdilek Çalışkan isimli vatandaş Şehir Eski Mezarlı altında yeni bir yediemin deposu açtı.
24 saat açık, kamera takip sistemi ve ışıklandırması bulunan Yediemin depo işletmecisi Çalışkan, “İhtiyaç nedeniyle yedieminlik deposu açtık. Yediemin deposu açmak kolay değil. her şeyden önce güvenirlik ön planda. Gelen araçlar için Maliye Bakanlığı’nın belirlediği asgari bir ücret tarifesi var. İş makineleri için günlük 7 TL, Otobüs ve kamyonlar için 5 TL, minibüs, midibüs ve kamyonetler için 3,70 kuruş ve binek tipi araçlar için de günlük 2 lira 70 kuruş ücret alıyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.