Bodrum Gündem

Kitaplı Geceler Şiirlerle Süslendi..

Kitaplı Gecelerde Yüksel Söylemezin şiiri İspanyolca okundu..

Kitaplı Geceler Şiirlerle Süslendi..
28.08.2009
0
A+
A-

Bodrum Bab-ı Ali Kitabevi “Kitaplı Geceler” de Yüksel Söylemez’i konuk etti.


buy Aciclovir

 


Kitap, şiir ve müzik konuşulan geceye dünyaca ünlü piyanist Verda Erman’da katıldı.Bir çok kitapseverin ilgi gösterdiği kitaplı gecede Yüksel Söylemez “Görgüsüzlük Çağı” adlı kitabını okurları için imzaladı ve kendi şiirlerini okudu.


Kitap severler ile çok samimi ve eğlenceli sohbetler yapan Yüksel Söylemez “Bu gün, benim en mutlu günüm, kırk yıllık arkadaşım ünlü piyanist Verda Erman ve eşi Röne buradalar. Çok değişik kesimden okurlarım geldi, onlarla beraber olmak beni çok mutlu etti.”dedi. order Prozac online


 


Kitaplı Gecelerin bir diğer sürprizi ise Verda Erman’ın Şili’li eşi Röne Yüksel Söylemez’in 21 dile çevrildiği söyledi ve şiirlerinden birini İspanyolca okudu.  Dinleyiciler tarafından ilgiyle dinlenen şiir dinletisi için konuklar; “Daha önce İspanyolca şiir dinlememiştik ama öyle güzel okundu ki sanki İspanyolca biliyormuşuz gibi anladık.” diye ifade ettiler.


 

order Indocin

Gecede bulunan Yüksel Söylemez’in 40 yıllık arkadaşı Dünyaca ünlü Piyanist Verda


Erman, Yüksel Söylemez ile dostluklarını şu şekilde anlattı;”Yüksel bey ile dostluğumuz çok uzun yıllara dayanıyor.Başta insan olarak, diplomat olarak müziği seven bu konuda bilgili biri olarak tanıştığımız yıllar 1959-1960 senelerinde Londra’daydık bende orada görevliydim konserim vardı.Sonra NewYork’ta karşılaştık bir ödül kazanmıştım kendisi başkonsolostu manevi olarak bana çok yardımları bulundu asla unutamayacağım hatıralar bunlar.”


 


Geceye, Verda Erman ve Unesco’da görevli eşi, Yazar O.Gönenç ve eşi, yazar Elif Kask ve Amerikalı eşi ile birlikte, bir çok iş insanı ve kitap sever katıldı.


 


“Kitaplı Geceler” keyifli şiir dinletisi ile geç saatlere kadar sürdü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.