Bodrum Gündem

Bodrum Paris Denizcilik Fuarına Boy Gösterdi…

Fransızlar Türkiyede En Çok İstanbul, Kapadokya, Antalya ve Bodrumu Tercih Ediyor…

Bodrum Paris Denizcilik Fuarına Boy Gösterdi…
06.12.2010
0
A+
A-




 

 

 

 

Fransızlar Türkiye’de En Çok İstanbul, Kapadokya, Antalya ve Bodrum’u Tercih Ediyor…

Bodrum Paris Denizcilik Fuarına Boy Gösterdi


 


Bodrum’u tanıtmak, Bodrum’a gelecek Fransız turist sayısını ve turizm gelirlerini arttırmak amacı ile Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) 3-12 aralık 2010 tarihlerinde düzenlenen Paris Denizcilik Fuarına katıldı.


 


buy cheap Cialis

Bodrum Gündem Haber


Bodrum Deniz Ticaret Odası ile beraber turizm fuarında yerini alan BOYTAV Bodrum’u başarı ile temsil etti. Bodrum Belediye Başkanı ve BOYTAV Başkanı Mehmet Kocadon deniz turizmini geliştirmek, tanıtmak ve denizcilerin gelirlerini arttırmak için çalıştıklarını ve bu amaçla denizcilik ile ilgili fuarlara katılacaklarını kaydetti. Kocadon, Fransa’dan davet edilecek turizm yazarları ve gazetecilerin tanıtıma ivme kazandıracağını, bu konuda Kültϋr ve Turizm Bakanlıı Paris Kϋltϋr ve Tanıtma Mϋşavirli order Xenical online i ile temasta olduklarını da sözlerine ekledi.


 


Bu yıl Paris Denizcilik Fuarı’nı 106.000 kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Fransa’nın nüfusu 65 milyon ve % 66’sı her yaz tatile çıkıyor. Fransızların ilk tercihleri %15.6 ile İspanya, %11.4 ile İtalya. %6.7 ile Amerika ve %5.8 ile Belçika %5.3 Tunus, %3.8 ile Fas’ı tercih ediyorlar.


Tatili yapan Fransızların bu yöndeki tercihlerini, ekonomik nedenler, tarihsel ilişkiler ve Fransızca konuşmaları etkiliyor.


Fransa’dan Tϋrkiye’ye bu yıl 910.000 turist geldi. Bodrum’a 2010 yılında gelen Fransız turist sayısı 91.600. Bodrum İngiltere’den sonra en çok Fransa’dan turist aırladı. Fransızlar’ın Bodrum’u tercih etmelerinin nedenleri arasında tarih, kültür ve yat turizmi geliyor.


cheap Kamagra Faransızların Tϋrkiye’de en çok tercih ettiği şehirler sırası ile İstanbul, Kapadokya, Antalya ve Bodrum.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.