Bodrum Gündem

Set Marin BOAT SHOW 2009 Fuarına LIKIA 40 Model Teknesi ile Hazır…

21-29 Ekim 2009 da MARINTURK İstanbul City Portda düzenlenecek olan 28.Uluslararası İstanbul Boat Show da polyester LIKIA 40 model teknesiyle katılacak.

Set Marin BOAT SHOW 2009 Fuarına LIKIA 40 Model Teknesi ile Hazır…
05.09.2009
0
A+
A-


SETMARİN A.Ş   LİKİA 40 markası altında klasik double ender modelini tüm deniz severlerin beğenisine sunuyor. Ahşap modelin imalatını takiben kalıplama çalışmasının ardından ilk polyester LİKİA 40’ın  imalatına başlandı. Model olmasının yanında aynı zamanda da west sistem epoksi lamine üretilmiş olan ahşap LİKİA 40 gövde ve güvertesi bitmiş bir şekilde yeşil gövdesi ve fildişi güvertesi ile SETMARİN tersanesinde yaşam tarzına ve tercihine göre iç tasarımını biçimlendireceği özel denizciyi bekliyor.

diflucan online Where to buy Viagra

 


SETMARİN  A.Ş  Doğuş Marina Bodrum Yacht Show 2008 ve Boat Show 2009 fuarlarında ki katılımıyla LİKİA 40 ‘ın müjdesini denizci dostlarıyla paylaşmıştı. 21-29 Ekim 2009 da  MARINTURK  İstanbul City Port’da  düzenlenecek olan  28.Uluslararası  İstanbul Boat Show ‘da polyester LIKIA 40 model teknesiyle katılacak.


 

Tasarımı Turhan SOYASLAN, iç tasarımı Aleks BANAKİS tarafından gerçekleştirilen  LİKİA 40 ergonomik yapısıyla deniz severlerin, deniz üstünde tüm ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara keyifli zamanlar yaşatmak amacı ile planlandı. DUTCH CERTIFICATION  INSTITUTE   (DCI)  tarafından, CE belgelendirme çalışmaları tekne imalatının en başından itibaren başlamış olup, imalatın her safhası yetkili kuruluş ISTANBUL  MARINE PROJECT LTD Şirketi, Ozan YURDUGÜL tarafından denetlenmektedir.


Purchase Retin-A without prescription  


Tam boyu 12,2 m, gövde boyu 11 m olan polyester LİKİA 40 teknesinin tasarımı tek veya çift kabin seçenekleriyle iç ve dış mekânlarının oluşumu konfor ve keyifli kullanıma göre oluşturuldu. Bir LİKİA 40 ’a sahip olacak deniz severin, deniz üstünde kendine ve misafirlerine sunacağı hizmetin maksimum olabilmesi için gerekli tüm ergonomi ustaca kullanıldı. Mutfak tasarımında sıcak ve soğuk depolama hacimlerinden başlayarak, özellikle hanımların mekânı olarak kabul edilen bu alanda olabildiğince tüm konfor oluşturuldu. Arka oturma gurubu dümen bölümünden ayrılarak rahatlıkla altı kişinin yemek yiyebileceği biçimde tasarlanmasının yanı sıra yemek masası oturma seviyesine indirilerek maksimum büyüklükte bir güverte yatağı oluşturuldu. 1,90 m olan tekne içi tavan yüksekliği ideal bir yaşam konforu sunmaktadır. Navigasyon masasının kullanımı için biri hareketli, diğeri ise sabit koltuklar kabin içi yaşam kalitesini arttırmaktadır. Salon içindeki sabit kanepe bölümü gerektiği zaman masa indirilerek çift kişilik yatak olabilecek biçimde tasarlandı.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.