Bodrum Gündem

ÇAĞDAŞLIK ÖRNEĞİ İŞLETME..

Kule Bar, Cumhuriyet Bayramı Gecesi Hasılatını, ÇYDDye Bağışladı..

ÇAĞDAŞLIK ÖRNEĞİ İŞLETME..
04.11.2009
0
A+
A-

Strattera without prescription Natrexone Buy


Kule Bar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gecesi yapılan etkinliğin hasılatını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine bağışladı.


 


Bodrum’un tanınmış işletmelerinden biri olan Kule Bar’ın  işletmecisi Atilla Serttaş örnek bir davranış sergileyerek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gecesi yapılan hasılatın tamamını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Bodrum Şubesine bağışladı. Daha önce yaptığı özel etkinlikler ile Bodrum ekonomisinde ve sosyal yaşamında örnek oluşturan Kule Bar ve işletmecisi Atilla Serttaş şunları söyledi; “Bizim için 29 Ekim çok özeldir. Bu özel günde, “bayrak edebiyatı” yaparak para kazanmanın doğru olmadığını düşünüyoruz. Her sene 29 Ekim’de ki hasılatımızı çeşitli sosyal çalışma yapan dernek ya da vakıflara bağış yapıyoruz. Bu seneki hasılatımızı da, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine bağışladık. Çünkü bu dernek, Türkiye’nin çağdaşlaşması ve çocuklarımızın eğitimi için çok katkı veriyor.


 


Kule Bar İşletme sahibi Serttaş, 29 Ekimde yaptıkları etkinliği, Bodrum halkı adına yaptığını kaydederek; “Bodrum halkı, bu düşüncemizi ve etkinliğimizi tahmin ettiğimizden çok destekledi. Biz vesile olduk aslında. Bu bağış, bizim aracılığımızla çağdaşlaşma ve eğitim adına yapılan çalışmalara, Bodrum halkının bir katkısıdır. Bu sene 29 Ekim Cumhuriyet kutlamasına, her senekinden daha fazla katılım oldu. İşletme olarak“bayrak edebiyatı” ile kazanç sağlamayı hiç düşünmedik. Bayrak bizler için kutsaldır. O nedenle kazanılan bu para bizim kursağımızdan geçmez. O nedenle, Bodrum ve Bodrum’lular adına, 29 Ekim hasılatımızı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışladık.” dedi.


 


Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şubesi Başkanı Meral Saraçbaşı Kule Bar tarafından bağışlanan, 13 bin TL lik bağış çekini alarak duygularını şu şekilde ifade etti.


“Yüzümüz gülüyor bu gün.Atilla bey, 15 -20 gün önce bir telefon ile 29 ekim gecesi Cumhuriyet Bayramı kutlaması için, özel bir proje yapmak istedikleri iletti. Çok mutlu olduk. Doğrusu Atilla beyin bu projesine, bu kadar çok destek olacağını düşünmemiştik. Bodrum halkının bizlere destek vermesinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu gün 13 bin liralık çekimizi aldık. Bodrum halkına, Atilla beye ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.


professional Viagra no prescription

 


Meral Saraçbaşı, Atilla Serttaş’a adına düzenlenmiş ve Türkan Saylan İmzalı “Teşekkür Belgesi”ni ve Türkan Saylan’ın, Çağdaşlaşma Yolunda adlı kitabını verdi.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.